TVÅ SYSTRAR EN PODD – 31

Ny vecka = ny podd! 31 avsnitt har vi lyckats skrapa ihop. MEN det bästa med podden är inte själva podden, det är dom som lyssnar. Det är så kul att få varma kärleksfulla ord men inget slår gemenskapen och hur fina våra tjejer som lyssnar är. Vi har en fb-grupp (två systrar en podd) där vi snackar om allt från förhållanden till mammatips. Älskar stämningen, så mycket pepp och kärlek. Det är så fint att se att folk hittar vänner via vår grupp, och att vi är den gemensamma nämnaren hehe 😉 Verkligen så tacksamt i alla fall. Så roligt att få ansikten på människor.

Att börja podda var det läskigaste och bästa vi har gjort. Jag och syrran. Vi har alltid velat göra något ihop men inte riktigt förstått vad, nu känns det så självklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.