HAIR ROUTINE & PRODUCTS

I samarbete med Maria Nila 

15% off the whole Maria Nila-series with the code alexandra15 – HERE

Hej älsklingar! För 2.5 år sedan gjorde jag och Loki en jätterolig kampanj med Maria Nila. Nu ska vi jobba tillsammans igen, så kul 🙂 Det jag gillar mest med Maria Nila är att deras produkter är 100% veganska, allt tillverkas i Sverige och dessutom klimatkompenserar dom genom att plantera nya träd för varje förpackning som säljs. Heja! Det andra jag gillar mest med dom, är dofterna på produkterna hehe. Tycker allt luktar så fräscht och gott. Min kille brukar ge mig komplimanger att jag luktar så gott när jag tagit på mig deras torrschampo, väldigt nice när duschtiderna inte finns så ofta!

Hello dear! 2.5 years ago, me and Loki made a fun campaign with Maria Nila. Now, we’ll work together again, so fun 🙂 What I like most about Maria Nila is that their products are 100% vegan, all manufactured in Sweden and in addition, climate compensates them by planting new trees for each package sold. Nice! The other thing I like most about them is the smell of the products hehe. Everything smells so fresh and delicious. My guy usually gives me compliments that I smell so good when I put on their dry shampoo, very nice when the shower times are not that often!

MEN nu har jag fått prova två av deras nya produkter. Den första är deras Ocean Spray. Det är ett spray som ger textur och känslan av att ha badad i havet fast med en jättegod lukt. Man sprayar på i fuktigt hår och antingen blåser man det eller låter det lufttorka. Jag körde med hårtorken och fick ett bra och fluffigt svall. Ibland när man tvättat håret känns det lite för lätt och flygit om ni fattar vad jag menar, den här tar bort den känslan! Så bra.

BUT, I have now tried two of their new products. The first is their Ocean Spray. It is a spray that gives texture and the feeling of having bathed in the ocean but with a nice smell. You spray on moist hair and either blow-dry it or let it air dry. I did it with the hairdryer and got a good and fluffy hair. Sometimes when you wash your hair, it feels a little too light and flies if you get what I mean, this removes that feeling! So good.

Den andra produkten som jag redan använt VÄLDIGT flitigt är deras Invisydry Shampoo. Eftersom jag är halvt beroende av det vanliga torrschampot blev jag riktigt taggad på att prova det här. Skillnaden är att det här inte lämnar håret helt vitt som många andra gör, och man får inte den där sträva känslan utan det känns som att det bara tar bort fettet och sen ser det bara fräscht ut. Tycker det är asbra! Jag har inte tid att tvätta håret så ofta, och det här är perfekt för det kan man använda varje dag utan att det syns.

The other product that I have already used VERY much is their Invisydry Shampoo. Because I’m half addicted to the usual dry shampoo, I was really keen on trying this one. The difference is that this does not leave the hair completely white as many others do, and you do not get that strange feeling, but it feels like it just removes the fat and then it just looks fresh. I think it’s awesome! I do not have time to wash my hair so often, and this is perfect for what you can use every day without it being seen.

New in! <3

Utöver deras nyheter måste jag lägga in ett gott ord för deras silver-serie. Mitt hår är åt det varmare hållet naturligt, och därför behöver jag produkter som gör håret lite kallare. Sheer Silver Masque är magisk, håret blir väldigt fint efteråt. Man väljer själv hur länge man ska ha i produkterna, men jag kör rätt kort eftersom jag bara vill ha det lite kallare. Jag har massor  av deras produkter som jag använt sen vi jobbade ihop sist, och även deras Cream Heat Spray använder jag varje gång jag ska blåsa/styla håret.

Lite off topic från nyheterna men ville bara tipsa om dom också, det är några favoriter hos mig och vet att ni gillar sånt 🙂 Dessutom har Maria Nila fixat en kod som ger er 15% på alla deras produkter på Lyko.se (klick) med koden alexandra15. Koden gäller 5 veckor framåt från och med NU. 

In addition to their news, I have to put in a good word for their silver series. My hair is warm naturally, and therefore I need products that make the hair a bit colder. Sheer Silver Masque is magical, the hair will be very nice afterwards. You choose how long you want to leave in the products, but I did it short because I just want it a little colder. I have a lot of their products I used since we last worked together, and even their Cream Heat Spray I use every time I blow-dry/style my hair.

A little off topic from the news but just wanted to tell you about them too, there are some favorites for me and know you like that 🙂 In addition, Maria Nila has fixed a code that gives you 15% of all their products on Lyko.se (click) with the code alexandra15. The code is valid for 5 weeks from now.

2 reaktioner på “HAIR ROUTINE & PRODUCTS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.