LAGOM ÄR BÄST

Efter att ha läst om alla barn som sover 12 h kanske det var lite väl ambitiöst när man har en tjej som gärna vaknar varje timme efter kl 03 och äter minst var tredje timme. Så- jag har ändrat lite i rutinerna eftersom hon fortsatte vakna hela tiden trots vatten på natten. Nu äter hon gröt vid 20, somnar vid ca 21 och sen matar jag henne med välling innan jag somnar. Gissa chocken när hon väckte mig imorse och jag insåg att hon sovit 7 h i streck sen jag matade henne innan jag somnade (hon sov då, matar henne ändå.). Om det inte vore för att hon behövde byta blöja, hehe älskar SÅNA morgonblöjor :(, så hade hon nog somnat om efter vällingen igen. FYFAN vad underbart. Nu sov jag alltså 7 h i streck. Igår så provade vi hennes sovpåse för första gången också eftersom hon sparkar av sig täcken. Vet inte om det berodde på det också men sjukt bra sov hon i alla fall. Hoppas att det funkar lika bra inatt för då kommer jag förvandlas från levande död till människa. Håller er uppdaterade.

5 reaktioner på “LAGOM ÄR BÄST”

 • Jonna skriver:

  Vilken sovpose har ni till henne? Sover hon på rygg el mage? Vår lille grabb sover på mage så undrar om sovpåse hade kunnat funka. Försöke vända honom ett tag men han blev rasande så nu har vi bara accepterat. Men att få täcke på honom?! No way! ?

 • Jonna skriver:

  Glömde fråga var hennes söta uggs (?) kommer från? Så fina!

 • Ida skriver:

  Hun er sååå nydelig! Deilig å endelig få sove litt ??

 • Emma skriver:

  Gud vad skönt för dig/er! Min son vaknade i princip en gång i timmen från att han föddes tills han va sex månader för han ville äta eller bara ligga vaken o gny haha.

  Men när han va 6 mån slutade jag amma han på natten och efter två veckor slutade vi helt. Då började han sova typ hela nätter (ibland vaknar han givetvis o behöver hjälp med att komma till ro). Men att sluta amma på natten va en befrielse! Sen valde han att sluta själ äv även dagtid. Han älskade mat för mkt för att fortsätta amma ?

  Idag är han 14 mån snart och vi får sova hela nätterna jämnt i princip. Tillskott i mars så då börjar vi väl om ❤️ Haha!

  • Emma skriver:

   Glömde tillägga..

   Täcke? Min son sparkar av de i sömnen, spelar ingen roll hur vi gör. Han sover på mage men rumpan upp i vädret så är omöjligt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.