FOODIES

Hej babes! Igår var det söndag och jag var så JÄVLA sugen på asiatiskt. Vad gör man när man inte kan gå ut o äta? Man lagar det. Det blev SÅ gott. Vi gjorde majskolvar i ugn med sriracha mayo och manchego, tonfisk med teryakisås på en gurk/pak choi sallad, sushiris, laxsashimi, och  sashimi lax med en sås på fiskfond, ingefära, chili och massa annat grötigt. Stekte också broccoli med sesamfrön vitlök + teryaki/sesamsås sen gjorde vi edamamebönor med chili och salt. SÅ gott blev allt. Majsen har jag redan cravings på. Jag älskar majs sååå mycket.

Idag är en firma här och tätar vår kakelugn. Den var tyvärr inte helt tät som det stod när vi köpte den, men nu fixas det så snart är det klart och vi kan börja elda i den 🙂 Sen ska jag till läkaren för att kolla om jag har någon brist, det känns bättre nu när jag äter vitaminer men vill ändå kolla så att allt  ser bra ut. Helt sjukt att VC inte hade en enda tid. Men sist jag var där så ville dom inte ta några tester alls på mig, och jag fick istället en medicin som jag inte åt (lite försiktig med sånt) och tur var väl det, för jag var gravid utan att jag visste det och medicinen fick absolut inte ätas av gravida eftersom den kunde leda till missbildningar på foster.. Men idag använde jag min privata sjukvårdsförsäkring via mitt företag som jag aldrig använt, och fick tid direkt för tester. Tråkigt att det fungerar så??

Hi babes! Yesterday, it was Sunday and I was so craving for Asian fusion. What do you do when you can not go out to eat? You cook it. It was SO GOOD. We made corncobs in the oven with sriracha mayo and manchego, tuna with teriyaki sauce on a cucumber / pak choi salad, sushi rice, salmon sashimi, and sashimi salmon with a sauce of fish broth, ginger, chili and lots of other yummy things. Also fried broccoli with sesame garlic + teryaki / sesame sauce then we made edamam beans with chilli and salt. SO good was everything. The corn I already have cravings on. I love corn sooo much.

Today a company is here and seals our tiled stove. Unfortunately, it was working when we bought it, but now it will be fixed as soon as it’s ready and we can start to make fires in it 🙂 Then I will go to the doctor to check if I have something missing, it feels better now that I eat vitamins but still want to check that everything looks good. Totally sick that the doctor did not have a single time. But last time I was there they would not take any tests at all, and instead I got a medicine that I did not eat (a little cautious about that) and that was good because I was pregnant without knowing that and the medicine got definitely not eaten by pregnant women as it could lead to malformations on the fetus. But today I used my private health insurance through my company that I never used, and got time right for tests. Sad that it works like that??

4 reaktioner på “FOODIES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.