BRING IT ON

I samarbete med Gainomax

 

Hej fina ni! Förrförra helgen hade jag ju ett livepass med Gainomax som jag tidigare tävlade ut platser till tillsammans med grymma Elin Kjos. Det var en sjukt rolig dag med några av er där vi körde ett cirkelpass för hela kroppen och alla var så himla duktiga 🙂 Perfekt att köra om man vill komma igång nu efter sommaren. Jag älskar att köra hela kroppen när jag inte tränat på ett tag. Jag själv hade riktigt mycket träningsvärk efter detta pass, så jag ska köra det igen i veckan, haha hatkärlek till träningsvärk! Gainomax hade styrt upp en riktigt cool lokal och det fanns även en bar där man efter passet fick en drink på Gainomax Recovery (min favoritsmak jordgubb) och alla fick med sig en goodiebag med massa gott.

Får mycket frågor om träning och om ni vill köra ett pass man kan improvisera lite med och köra hemma, eller köra på gymmet kan ni se hela passet från livesändningen vi körde med alla övningar HÄR. Om ni inte vann eller inte kunde delta, så kan ni ändå hänga med hela vårt event på länken ovan så är det typ som att vi hänger! 😉 KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.