NEW DETAILS

Vase – Zara Home, Cotton – H&M 

Vase – H&M Home, Golden Shell (with price tag on lol) – H&M Home 

Rug – Hemtex

Här är några av våra senaste inköp här hemma! Köpte en rund matta till hallen eftersom vi har både korgar på hatthyllan i samma + en korg runt vår växt. Som förövrigt växer som FAN? Vet inte vad som hände. Eller, min sambo tog över ansvaret för blommorna och nu mår alla toppen haha.

Tycker det är SÅ roligt med detaljer hemma, det är det som gör ett hem enligt mig! Vi har så jävla många ytor att fylla (hello i-lands problem) så det tar tid. Hela vår bokhylla i kontoret t ex. Känns som jag kommer slösa alla fina saker om jag ställer in dom där?! Sen vill vi ju faktiskt ha böcker i den också, inte bara snygg utan även praktisk. Att ha det snyggt och praktiskt är fan jävligt svårt.

Fick många frågor om våra sängbord förut, vi köpte dom på Mio och sen så målade vi om dom (se: min kille) och spacklade över gamla hålen + skruvade fast nya knoppar. Ville ha några enkla som det gick att gömma saker i men ändå inte tog så mycket plats så dom blev toppen!

9 reaktioner på “NEW DETAILS”

 • Sara skriver:

  Lyssnade precis på ert senaste podavsnitt med era bästa tips, och ville bara tipsa dig om att BHA-syran från paulas choice finns i en lotionvariant. Jag upplever att jag blir mindre torr av den än av vätskan. ???

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh det är faktiskt den jag har, men kanske ska ge den ett nytt försök fast det är lite kallare =) KRAM

 • Helen skriver:

  Men oj vad du svär, det har jag inte tänkt på tidigare. Helt okej att skriva talspråk men uppskattar att läsa mer berikande beskrivningar 🙂

 • Aino skriver:

  Gillar verkligen din blogg och älskar er podd! Det jag tänkte på med att du vill ha bokhyllan snygg och praktisk är att jag sett att vissa vänder på böckerna så boksidorna är utåt istället för bokryggarna. Själv tycker jag det är snyggt med bokryggar men tänkte tipsa då det lätt kan blir 1000 olika färger 🙂
  Kram!

 • Jennifer skriver:

  Älskar sängborden ? vad har ni målat med för
  Färg? Färgkod? ?tacksam för svar

 • Josefine skriver:

  Hej Alex!
  Så snygga sängbord, vart är dem ifrån?
  / Jossan

 • Lovisa skriver:

  Hej. Vart kommer svarta bänken/bordet ifrån?
  Vill så så gärna ha ett sådant, men kan inte finna någonstans…

  Älskar din blogg, du är grym!

 • Moa Larsson skriver:

  vart är sängborden ifrån?? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.