FOTSPA

I samarbete med Helosan 

Läs mer om Helosan – HÄR

Hej fina ni! Häromdagen körde jag ett fotspa för mina torra fötter som lätt glöms bort. Jag tycker inte om att lägga mycket tid på mina fötter så därför älskar jag Helosans Fotsalva! Jag tog ett fotbad och sen smörjde jag in dom med den här favoriten som hängt med sen mamma använde den typ 1991. Om man har riktigt torra fötter – fila först, och smörj sedan in med Helosan. Den innehåller även mjölksyra som hämmar dålig lukt från tossingarna. Vill man köra en quick fix är det bara att smörja in fötterna innan läggdags och sova med strumpor på, så enkelt! Jag tycker att Helosans produkter är grymma eftersom att dom är både användbara för djur & barn och även snälla mot miljön då dom inte innehåller några farliga kemikalier, parfym eller parabener.

Här har ni även deras Original som håller huden mjuk och fri från irritation. Perfekt att smörja in sig med efter att t ex rakat benen. Funkar såklart också på djur & barn =) Nu när det börjar bli lite kallt ute blir mina händer sjukt torra, så smörjer jag bara in med den här! Också perfekt att ha med till gymmet om man använder desinfektion som är uttorkande, så har man även mjuka händer.

1 reaktion på “FOTSPA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.