FAVORITER FRÅN JOTEX

I samarbete med Jotex.

Hej fina <3 Som ni kanske sett på min Instagram gör jag just nu ett superkul samarbete med Jotex =) Fram tills 3/10 får ni 20% på hela Jotex sortiment (ej rea) med koden ALEXANDRA20. Glöm inte att ha stora bokstäver! I alla fall så har jag visat en del av mina fina grejer men tänkte visa lite mer här nedan ifall nån av er behöver lite inspo eller något nytt till hemmet! Dom har fått in SÅ snygga grejer, vill typ göra om hela lägenheten igen haha. Dock tror jag inte det skulle vara så uppskattat…. 😉 Får skaffa en ”woman cave” i framtiden som jag ska möblera om när jag vill.

Gardiner – HÄR

Gardiner! Mörkläggning var ett måste för oss. Vi beställde både vita och beiga, har fortfarande inte riktigt bestämt oss men jag gillar dom vita eftersom det känns så fräscht och ljust i sovrummet.

Sittpuff – HÄR

Den här lille kompisen hänger oftast i min garderob men det var lite dåligt ljus där så tog ut den. Så mysigt med en liten puff när man behöver nå sina grejer eller bara vill sitta och hämta andan en stund och låtsas att man rensar garderoben. Finns massa olika jättefina, ska beställa någon till kontoret också tror jag!

Vas – HÄR

Hur bra passar inte den här in i vardagsrummet? Tycker det är så nice med vaser där man inte behöver ha så mycket blommor och räcker med en kvist. Älskar dock blommor men det är skönt att ha några baskrukor att bara sätta ett eucalyptusblad i så slipper man byta hela tiden. Tycker i alla fall den är sjukt snygg!

Handdukar – HÄR

Mjuka, fluffiga handdukar. Har bytt ut våra riktigt gamla handdukar mot bara dessa. Dom är helt magiskt sköna och jättefina. Finns typ inget bättre än helvita tvättade handdukar. Blir seriöst glad i själen av det <33333

Stol – HÄR

Den här stolen vill jag ha i sovrummet men inte hittat något bra ställe för den än. Tycker den är så fin och min kille älskar också den. Första gången jag bestämt stol utan att kolla med honom, och det gick hem. Just nu fungerar den som kontorsstol men jag ska hitta the perfect spot för den snart.

Skål – HÄR

Älskar fina serveringsskålar! Den här är väldigt fin och perfekt för sallader, potatis eller vad som helst egentligen. Färgen är så himla fin också.

Sängkappa – HÄR

Sängkappa! Tycker det är så fint och gör att sängen ser mysig och ombonad ut. Vi körde på en fräsch vit i vårt sovrum. Om man är mörkrädd så kan man inte heller råka se något under sängen. Win-win!

Matta – HÄR

Mattornas matta! Gud vad mycket frågor jag fått om denna. Den är så himla mysig och fin och gör typ hela vårt vardagsrum. Eller,  den syr ihop allt. Innan vi hade den tänkte jag äh, vi kanske inte ens behöver en matta? Nu har jag blivit mattfrälst. Vill ha mattor överallt nu. Helst viskos. Det är så mysigt för fötterna och känns så lyxigt.

Stolar (slutsålda, finns i vitt) – HÄR

Vi tänkte lägga extremt mycket pengar på matsalsstolar eftersom vi ville ha stilrena svarta tills vi hittade dessa. Tycker dom är så snygga och har fått så många komplimanger för dom. Dom är tyvärr slut i lager just nu, men har länkat dom i vitt (finns också i alm – superfina). Dom kommer dock in igen i slutet av oktober om ni vill hålla utkik!

Vas – HÄR

Tycker den här vasen är så himla fin, och den fick faktiskt agera kruka till vår lilla buske. Vi tycker så mycket om den att vi flyttar den mellan två rum för att båda vill ha den på ”varsitt” ställe, haha! Vi får se vad slutdestinationen blir. Men visst är den cool?

Det var några av dom fina grejerna Jotex har, glöm inte att ni får 20% med min kod ALEXANDRA20. Hoppas att ni hittar något fint!!! Puss

12 reaktioner på “FAVORITER FRÅN JOTEX”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.