WASHING ROOM

I samarbete med LG 

Såhär ser det ut i vår gömda tvättstuga! Vi valde att bygga in det bakom dörrar och montera tvättkorgen under för att få så mycket plats som det bara går. Supersmidigt blev det.

Nu till vad jag tänkte skriva om.. Den här tvättmaskinen och tumlaren! Jag satt bara och stirrade medan tvätten gick dom första gångerna jag tvättade haha. Med en liten här hemma går tvättmaskinen varje dag och det är så sjukt mycket tvätt. Modellen på tvättmaskin vi har är FH6F9BDS2 från LG. Den är en väldigt tyst maskin och när vi stänger badrummet hörs det inte ens att tvätten är igång, så bra när man har en som stundvis är lite känslig för ljud när hon sover. Det finns så många smarta funktioner, jag är helt fascinerad. Den har också en steam-funktion som gör kläderna mjuka utan sköljmedel OCH den är en smart tvättmaskin så vi kan slänga in tvätt när vi är iväg och se till att det är klart när vi kommer hem. SÅ bra! 🙂 Både den och torktumlaren använder mycket mindre energiförbrukning och vatten = toppen! Tumlaren är modellen RC8084AV3W och även den går att starta från mobilen. Det jag gillar mest med tumlaren är att fukten försvinner från tumlaren när den kör, så kläderna är torra och inte skrynkliga när det är klart. Båda finns att köpa på Elgiganten!

Finns det något bättre än vitvaror som levererar? Min dröm har alltid varit att ha en torktumlare hemma och nu äntligen har vi det. Rena och nytvättade kläder är typ det bästa jag vet. Älskar att ta på mig något som är nytvättat och rent och det är min favoritdoft. En annan sak jag älskar är när sängkläderna är nytvättade och helt krispiga. Bästa känslan att lägga sig då! Nån annan än mig som är besatt av det?

10 reaktioner på “WASHING ROOM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.