VEGETARISKA BIFFAR

Fick förut tips om vegansk formbar färs som jag köpte hem. Igår var det äntligen dags att göra något av den och det blev SUCCÉ! Jag använde kryddmixarna ovan, mamma har ett recept vi brukar göra på sommaren som man använder båda till. Hällde ner båda påsarna + lite hackad lök, olja och en skvätt vatten. OBS färsen måste tina rätt länge och ej i micron. Så det kräver planering. Ej så smart när man kommit hem från gymmet sjukt hungrig haha!

Innan jag stekte biffarna hade jag gjort potatis + rödlök i ugnen (grillkrydda och timjan som krydda). Gjorde även flowersprouts istället för vanliga brysselkål som jag körde i ugnen med honung och balsamico. Det blev lite krispigare än vanliga. Gott! Till det en sallad + dippen från helgen (Estrella vitlök) som jag spädde ut med lite gräddfil haha! Blev en middag där jag tog det som höll på bli dåligt här hemma. Såna middagar blir typ alltid godast?! Men kan iaf tipsa om färsen och denna middag. MUMS!

4 reaktioner på “VEGETARISKA BIFFAR”

  • Emma skriver:

    Tips till att få det att tina fortare är att fylla en skål med varmt vatten och sedan ställa en skål med köttfärsen i vattenskålen! Behöver egentligen inte ens vara varmt vatten men det går ju snäppet snabbare!

  • Freja skriver:

    Jag älskar den formbara färsen och gör ofta grekiska biffar av dem, ett tips är att ha i lite citronskal, blir så gott och fräscht! Dessutom så funkar det faktiskt att micra den litegrann, jag gör det varje gång. Ha bara på funktionen som tinar i cirka 0.5-2 min så blir det perfekt! Tips om man inte orkar vänta och planera som jag ?

  • Emelie skriver:

    Helt off topic, men hade du inte kunnat skriva ett inlägg om hur en vanlig dag ser ut för dig och Lou? Är själv hemma med min dotter, kan vara kul att jämföra vad man hittar på om dagarna, kanske få lite idéer, dagarna rullar ju på ganska monotont. Kram! ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.