BEAUTY NEWS

Hej finisar! Fick förfrågan att dela mer skönhetsgrejer så nu kommer några nya favvisar. Jag är ju sjukt otrogen när det kommer till skönhetsprodukter för ÄLSKAR att prova nytt i jakten på favoriter och har hittat massor. Fick hem krämen ovan i ett bud från Elizabeth Arden och eftersom jag älskar deras magiska 8 hour cream har jag kört den två nätter i rad och ansiktet känns lite mer återfuktat. Den ska man värma upp i händerna innan. Älskar riktigt FETA krämer på natten och den här känns verkligen.

Läppstiftet är mitt favvo av röda. Det kommer från Chanel och är den perfekta röda färgen för mig! Har flera röda jag gillar men måste nog säga att den är nummer 1 just nu 🙂

Byter ni ofta produkter eller håller ni er till samma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.