FREDAGSMYS

Igår började jag dagen med en hel del jobb. Det var fredag och den utlovade solen existerade inte haha! Senare blev det en turbostädning här hemma 🙂 ÄLSKAR att ha städat. Det är så nice. Blir verkligen lycklig i själen av det.

Vi gjorde mysigt med ljus & brasa. Ett av mina krav när vi sökte lägenhet var kakelugn som fungerade. Det är det mysigaste jag vet under vintern. Vi har kanaler i alla rum men det blev redan väldigt mycket över budget med vår renovering så vi avvaktar med det till framtiden om vi vill köpa en gammal och sätta upp i matsalen. Så glad att vi lämnade den orörd och anpassade färgerna efter den istället.

Sen kom Erik, Vickan, Ellie & Eriks föräldrar hit och vi beställde pizza på Birkastans pizzeria. En av dom bästa sakerna med att bo i Birkastan (ingen överdrift) 🙂 Jag tog en Calzone. Vilken är er favoritpizza?

Efter det kollade vi Idol i vanlig ordning & åt massa gott.

Imorse var det sovmorgon för mig och vad jag sov! Sen poddade jag och Vickan eftersom Erik är hemma igen. Det är väldigt svårt att synka två barn. Vickan & Erik åker iväg om 1 vecka så vi har bestämt oss för att köra safe och spela in nästa veckas och veckans efter det podd nu i veckan! Ett av dom är vårt ÅRSAVSNITT. Sjukt att vi poddat i ett helt år snart. Älskart! Det enda negativa med sovmorgon och podd var att jag typ missade den första soliga dagen MED SNÖ ute. Eller ja, Loki fick sin promenad men hade inte bangat på en on-the-go lunch ute.

Ikväll kommer min killes ena bror + familj hit. Helgtradition! Hoppas ni har en härlig helg 🙂

6 reaktioner på “FREDAGSMYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.