WORKOUT TREAT

I samarbete med Gainomax

Mer informationHÄR

Nu har Gainomax fått in lite nytt och gissa om jag var taggad på att prova 🙂 Jag har alltid med mig en Recovery Drink till gymmet i väskan, så enkelt att bara svepa en efter passet! Tröttnar aldrig på Strawberry. Har druckit den non-stop i flera år.

Kolhydrater är ju en sjukt bra energikälla och att fylla på direkt efter gör att man behåller energi + har energi till nästa pass. Protein vet nog dom flesta fördelarna med men det hjälper till att bygga muskler och förhindra att musklerna bryts ner. Jag är generellt rätt dålig på just att få i mig protein så det passar mig väldigt bra! Bars är också skitbra om man har ett stressigt liv (se: barn hehe) och behöver få i sig något snabbt innan träningen. Jag provade dom nya smakerna och jag älskade Raspberry!! Brukar oftast fastna för choklad men den var supergod 🙂 ingen palmolja i heller!

Nivån när man gillar något så mycket att det drar en till gymmet. Det är bra grejer! 🙂

1 reaktion på “WORKOUT TREAT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.