TJEJKVÄLL

Hej fina! Hur mår ni?! Jag har haft en helt fullproppad helg så tänkte börja med att skriva lite om min fredag. Inte ofta jag har för mycket för en helgpost. Fick dock feedback att jag ska visa mer som inte är hemifrån så here we go 🙂 på fredagen styrde Sanne en tjejmiddag. Hon jobbar med en app som jag laddade hem direkt. Den heter Maitres och är typ Uber för mat dvs allt bara dras från kortet. Ingen reklam från min sida men jag tyckte de va en sån smidig grej som jag tror kommer bli sjukt stor!!!

Vi käkade på Bardot. Vi tog in förrätter och delade, sen delade jag och syrris på en pasta och en sashimi. Det var så jäääävla gott. Varit där en gång tidigare och då tog jag fel rätt för mig så nu blev jag positivt överraskad.

Här var kvällens gäng! Jag, Vickan, Mickis, Sanne, Nicole och Sharareh. Det var ett perfekt gäng och vi satt och snackade i 6 h(!!!), kom hem kl 01 och var knappt trött. Ursäkta bilden men det är svårt att dirigera en servitör =) Saknar verkligen tjejmiddagar. Att gå ut är ingenting jag känner behov av längre, men att sitta såhär och snacka i lugn och ro. Det är bland det bästa jag vet.

När jag kom hem tog jag selfies i spegeln för jag glömde typ att fota under kvällen tänkte jag, men hade en massa bilder. Duktig Alex. Tvättade bort sminket, kröp ner bredvid min kille och sen höll tre tänder mig uppe till 04 så var inte så kaxig dagen efter.

Hahaha såhär såg jag ut dagen efter :)) Kände mig såååå bakis fast jag inte drack mer än typ ett drygt glas. Sömnen gör verkligen mycket! Men – det var i alla fall fredagen. Fortfarande glad sen dess!

Nu ska jag lyssna klart på morgondagens podd och sen se Robinson. Vi hörs imorgon! <3

2 reaktioner på “TJEJKVÄLL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.