MIN SIGNATURRÄTT

Igår postade jag denna på min IG story och en gammal vän påminde mig om att jag lärde henne äta spenatsoppa. Vi är uppvuxna på det hos mormor och farmor och det är bland det godaste jag vet! Gjorde bönröra som pålägg till (recept finns på highlight RECIPES på min IG) och det var så himla gott som alltid. Mums.

Lyckades lägga L i hennes säng igår (!!) och inatt fick jag äntligen sova. Hon är inte hysterisk längre = inte lika mammig. Min kille tog henne inatt och imorse och jag känner mig som en ny människa! Hennes feber försvann igår och idag är hon mest snuvig 🙂 Hoppas vi kan ta oss ut en sväng i alla fall. Överlevde ännu en sväng av minimalt med sömn och maximalt gråt. Lilla gumman.

Vi funderar på att dra till Värmland imorgon. Min killes familj är där. Måste bara veta att L mår bra. Är det inte underbart att så många semestrar i Sverige?! Älskar det! Kollade igår på att åka till Västkusten eller Österlen. Fick många bra tips. Hoppas det blir av! Så sjukt svårt att hitta bra boende bara eftersom alla vill semestra i Sverige och jag har noll framförhållning haha. Var också sugen på Gotland men det är ju också så sjukt bokat denna tid. Nästa år ska jag boka Gotland i förväg, allt avbokningsbart. Så om vädret suger får man boka av istället. Hur semestrar ni i sommar? <3

1 reaktion på “MIN SIGNATURRÄTT”

  • Karin skriver:

    Vi har varit en sväng till Norge (hälsat på släkt) och en sväng till Gotland (hälsat på kompisar). Imorgon åker vi två dagar till Kolmården. Jag är sjukt peppad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.