BACK AT IT

Vilken härlig känsla att vara tillbaka på gymmet. Inte att GÅ dit hehe, men när jag väl var där. Cyklade som en idiot i några minuter för att väcka min semesterkropp, sen körde jag ett riktigt benpass! Skönt att vara tillbaka lite. Får passa på när vädret är sådär.

Jag beställde just hem en massa mat. Mat och träning = det jag mår så sjukt bra av. God mat och att röra på mig. Är så trött och seg efter en massa skit i matväg och behöver boosta mig lite. Nu har jag käkat marinerade vitlökar och kapris som snacks och sen ska jag käka lite kardemummabulle. Måste ändå ha lite balans 😉

En tråkig sak är att vår hiss är försenad. Har verkligen haft måndag som riktlinje men nu får jag ändra det. Blev skitsur faktiskt. Får se när det blir klart. Vill typ isolera mig pga så jävla less på trapporna haha…..

Nu ska vi se Big little lies!

1 reaktion på “BACK AT IT”

  • lissel skriver:

    Skööönt!! Längtar också tills man är tillbaka! Vår tvillingvagn får inte plats i vår hiss och vi bor högst upp… ”man får inte bli sur” tänker jag varje gång. Men svårt när man väl är hemma helt dyngsur ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.