BÄSTA CONCEALERN

God morgon vännerrrr. Måste bara tipsa om den här! Min nya concealer från Too faced ”Born this way” som jag ÄLSKAR. Jag gick in på Sephora och skulle köpa min vanliga från Nars som jag gillar men som varit slut i typ ett år och jag har inte tagit tag i det. Hon som jobbade där kändes kunnig så frågade om hon kunde tipsa om någon annan (alltid kul att leta ny favorit) och hon lät mig prova denna! Den är fuktgivande och glider inte ner i rynkorna. Sjukt nöjd 🙂

Vet att dom har massa andra produkter som ska vara svinbra så jag tror jag får införskaffa något mer snart!!! Nu när man kommer ha en anledning att ta sig iväg på morgonen kanske smink blir mer prio. Det är ju så kul när man orkar haha!

Nu när hösten kommer blir jag pepp på skönhet. Jag ska börja ta hand om min stackars hud igen som fick ta semester från alla produkter. Den har varit finare så att säga! När man blir blek tycker jag att alla ojämnheter och allt sånt syns mycket mer, så det är typ det som behövs för att jag ska bli motiverad. Jag är ju alltid allt eller inget och nu kommer jag bli all-in. Om jag hittar några andra roliga favoriter ska jag dela dom också 🙂

4 reaktioner på “BÄSTA CONCEALERN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.