NY PODD!

Måndag = nytt poddavsnitt! Kan vi snacka om hur enkelt livet är när man får jobba på dagtid? För första gången på länge hade jag energi när vi poddade och det blir så mycket roligare! 🙂 Har också lite mer tid att förbereda.

I veckans avsnitt har vi inget speciellt ämne men jag tycker att det blev ett roligt avsnitt. Nästa vecka ska vi spela in med vår första gäst som vi avslöjar i avsnittet 😉 Cliffiiis! Haha nämen mamma har ju gästat oss en gång men annars har det varit svårt att få med någon hemma en fredagskväll kl 21 när vi oftast poddat. Men nu ni! Nu är det ändring på det. Äntligen är poddpeppen tillbaka. Det blir också ungefär 100 gånger lättare att få upp en podd i tid när man har tid.

Om ni gillar podden får ni gärna betygssätta och lämna en kommentar. Betyder så himla mycket <3

2 reaktioner på “NY PODD!”

  • Maria skriver:

    Jag ska säga att jag inte har följt er podd slaviskt tidigare men jag lyssnade ikapp på många avsnitt när jag mådde helt fruktansvärt för ett par veckor sedan. Att lyssna på er dämpade min hjärtesorg en aning och det var så himla fint. Tack. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.