VECKANS MATSEDEL

Mycket matsnack nu hehe, men det är ju verkligen en av dom bästa sakerna med att sommaren är över och rutinerna är på plats. Typ den enda bra saken….. jag tycker i alla fall att det är superkul att veta vad andra lagar under en hel vecka, så tänkte dela hur vår vecka sett ut.

Måndag: Sallad med jordnötssås som jag delade recept på igår.

Tisdag: Råkostsallad med resterna som fanns kvar av jordnötssåsen. Gjorde också en grönsakssoppa på potatis, morot och broccoli som fanns hemma. Grönsaksbuljong, vatten och en skvätt grädde. Juste, toppade med en påse parmesan som jag hittade i kylen.

Onsdag: Take-away från Kale & Crave.

Torsdag: ”Tacos” med färdig Chili sin carne (den är så god och vegansk!) från Knorr med guacamole, varm ostsås, grönsaker och nachos.

Fredag: Leftover taco”gratäng”. Tog det som fanns kvar av bönorna, lite tacofärs vi hade i frysen, tacosås, grönsaker och några klickar ostsås och körde det i ugnen. Åt det med nachos. Så gott!

Älskar att laga middag när man inte handlar innan, haha! Och på rester. Det blir typ alltid extra gott, kanske för att man känner att det är bra att ta vara på allt hemma 🙂 Idag ska vi nog iväg på middag. Har i alla fall blivit mycket grönt och vego i veckan, det vi skulle behöva lägga till för oss alla är lite fisk/skaldjur. Får se vad vi hittar på nästa v! Har ni ätit något gott i veckan???

6 reaktioner på “VECKANS MATSEDEL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.