JOBBMÅNDAG

Då var den här! Min första jobbmåndag som avklarades på ett café haha. Blev så himla fint väder 🙂 Jag och min kille tog med datorerna ut vid lunch och jobbade i solen innan vi hämtade. Så lyxigt! Dom hade soppa + pizza för 99:- så var tvungen att prova. Soppan var svingod men jag har blivit förkyld (tackarrr förskolan) så åt bara den med bröd och smakade lite pizza. SÅ god tomatsoppa. Fick i alla fall jättemycket gjort och hade lite planering med mig själv. Ska ju regna resten av veckan nu så lär ju jobba mest hemifrån.

Hade på mig ALLDELES perfekt outfit för skuggan men sen såfort solen kom fram höll jag på att dö. Obs har haft på mig byxorna från Zara jag tipsade om fyra dagar i rad nu :))) Skönt att man hade med sin instaboyfriend som kunde fota också. Jackan är från Nelly, visade den i min haul i somras men den verkar tyvärr vara slut nu. Roliga var att jag sa exakt det i min haul, haha! Men man shoppar ju alltid efter väder så fattar att vissa ba eh är typ 30 grader nu hörs sen.

Hade ju tänkt börja träna i veckan men får nog vänta tills förkylningen lagt sig lite. Jag som typ aldrig blir förkyld trodde att jag skulle klara mig galant. Jaja, en vecka hit eller dit! 🙂

7 reaktioner på “JOBBMÅNDAG”

 • Johanna Grahn skriver:

  Den där jackan är så jääääkla snygg!

 • Ulrica skriver:

  Jag lyssnade först nu på er förra pod och om hur ni trott att den blivit sämre. Så jag måste bara skriva trots att jag aldrig brukar det.
  Ni har VÄRLDENS bästa pod. Den blir bara bättre och bättre. Ni är inte alls negativa. Det ni klagar över är ju helt underbara saker som alla klagar på. Sommarens avsnitt var lika bra som alltid om inte bättre. Faktiskt så klagar alla andra mycket mer än vad ni gör. Ni är ju positiva till det mesta. Att vara ledsen över att ballerina har slutat med sina kakor är ju sånt som jag också blir helt förtvivlad över. Att höra att ni är likadana är så roligt att höra. Sånt är ju så roligt att prata om. Ni inspirerar av att njuta av goda saker. Jag tror allt jag har börjat njuta av godsaker mer efter att ha lyssnat på er.
  Jag älskar verkligen er pod och ni får inte sluta. Det är höjdpunkten att lyssna på er. Jag till och med sparar er pod så att jag verkligen får en ostörd stund när jag väl lyssnar på er. Därför jag lyssnar först nu på förra veckans pod.
  Så tack. Tack för att ni delar med er av er precis som ni är. Det är just därför vi älskar er pod.
  All kärlek!

  • Alexandra Bring skriver:

   Men åh vad du är gullig som tog dig tid att skriva <3 Tack snälla du för dina fina ord, dom betyder så mycket! ❤️❤️❤️

 • Krissy skriver:

  Alltså jag behööööver den här jackan ? är så ledsen att jag inte köpte den. Vad heter den? Så jag kan hålla ögonen öppna ifall den kommer in igen! Tack! ????

 • Ellinor skriver:

  Hej! är byxorna croppade eller ”normallånga” i benen? Letat efter exakt dessa men vill inte ha croppat 🙂 Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.