SJUKIS

Tröttaste tjejen i stan? Somnade kl 21.30 igår och vaknade 7.30 fortfarande helt död. Fick också väcka lillan kl 08 som också var helt död, händer inte ofta. Igår hade jag ett viktigt möte jag behövde gå på, och sen tog jag en juice med min kille och hans kollega. Hade på mig lite färg innan garderoben blir tråkig och stilren. Tröjan kommer från Samsœ Samsœ och fick så många frågor om färgen på den på DM. Färgen heter ”Rose Smoke Mel” enligt lappen i tröjan. <3 Jeansen är från Trendyol och supersköna. Har på mig dom idag också. Så oinfluencisk med samma kläder flera dagar i rad haha! 🙂

Lillan går förskola 9-15 varje dag nu, så jag hämtade henne och vi gick och handlade morötter. Gjorde världens billigaste och dessutom god middag (enligt min kille i alla fall själv känner man inte mycket smak) och länkade receptet på IG story. Länkar det här nedan också ifall ni missat. Men L håller på att få tänderna med kronor nu = väldigt ont i munnen. Hon blev lite ledsen idag när jag lämnade henne. Gör ont i hjärtat! 🙁 Hon var också väldigt känslig igår så hon fick hjälpa mig att krydda (först gick det jättebra sen kastade hon i hela burken…) och förbereda vår snabba middag sen satt vi bara och kramades och försökte käka lite ihop innan hon somnade tidigt. Först förkylning och nu tänder, hoppas hon klarar sig utan något sen ett tag!

Idag ska jag på synundersökning. Jag har ju inte använt glasögon sen L började slita av dom och jag känner att min syn blivit sämre så nu är det dags att ta tag i det. Så sjukt för förra veckan tänkte jag att nä nu jävlar måste jag ta tag i att köpa nya glajor. Igår fick jag in en förfrågan från ett företag med glasögon som vill att jag ska visa upp några olika favoriter. Ödet? Perfekt tajmat i alla fall och en spark i rumpan för mig 🙂 Jag gillar verkligen inte att använda linser så glasögon är det som gäller för mig. Så peppad!

Här är soppan! Perfekt förkylningssoppa då den innehöll både ingefära, chili, vitlök och lime. HÄR är receptet. Jag la till mer ingefära, la till grädde och mer grönsaksfond. Min kille klippte i någon ört också men kände tyvärr inte vilken det var haha. Hoppas på mer smaksinne idag!

5 reaktioner på “SJUKIS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.