PINTEREST SAVES

all pics from Pinterest

Gooood moooorgon! Äntligen börjar jag må lite bättre! 🙂 Såhär ser det ut på min Pinterest just nu. Skrev ju att vi funderar på att göra om gästtoaletten i en ny färg, och vi har varit inne på något mörkt. Kanske grön? Så fint! Eller blått eller någon gammalrosa typ. Så svårt haha! Men gillar verkligen mörkgrön med marmor. Vi ska måla in skåpdörrarna för tvättmaskinen samt det nya badrumsskåpet också i samma.

Jag ÄLSKAR att se vad andra sparat på sin Pinterest. Har flera privata anslagstavlor med allt möjligt från kläder till bilder jag tycker är fina. Använder det inte så flitigt nu, men gud vad jag hängde där innan/under renoveringen och för att få inspo förut. Tycker det är en så rolig app. Har en anslagstavla för barnkalas, en för jul (recept, pynt osv), en för lägenhet, en för Instagram, en för outfits, en för BRÖLLOP haha och listan fortsätter. Ja ni fattar ju att det är scrolla jag gör när jag har tid över på kvällen. Så tillfredsställande tidsfördriv. En annan sak som är sjukt avkopplande för mig är att fönstershoppa online. Dvs lägga allt man är intresserad av i varukorgen och sen bara låta det ligga där. En e-handlares värsta mardröm. Även fast vi ser på serier osv sitter jag en del med mobilen och multitaskar. Många serier är väldigt spännande = måste göra något annat för att lugna mig.

Vad gör ni på kvällarna för att slappna av?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.