LILLA BUSA

Set från Gina Mini!

Den här lilla busan <3 Så peppad efter förskolan och sprang runt runt runt bara haha. Hade en svinjobbig dag igår och att komma hem till mina älsklingar och få massa kärlek var exakt vad jag behövde. Kanske berättar mer längre fram.

MEN ny dag nya tag och nu känns allt toppen! Vi ska snart sätta oss i bilen och köra ner till Skåne där vi ska hänga i helgen. Min killes vän har bjudit in till kräftskiva och det är många som ska dit, ska bli kul 🙂 Hoppas bilresan går smidigt och att hon här ovan inte har för mycket spring i benen! Vi lär ju stanna längs vägen så hon får röja lite + laddat iPaden och massa snacks. Man börjar ju ha lite rutin efter sommaren.

Kanske kommer uppdatera lite mer glest i helgen om det inte blir läge så ni vet, nu när man fått rutin på det här känns det konstigt haha! Så himla kul att blogga igen. Saknat er? Så knäppt för har ju fler kanaler men bloggen kommer nog alltid ligga mig varmt om hjärtat. Det var liksom här allt personligt startade. Älskar att läsa bloggar och hoppas att IG inte tar över helt. Men nu ni måste jag slänga ihop det sista och börja göra oss redo! PUSS hörs i Skååååååne. Obs att jag säger Skåne på skånska sådär obehagligt som folk säger UMÄÄÄÄÄ på norrländska när man säger att man är därifrån. Ska inte upprepa det.

5 reaktioner på “LILLA BUSA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.