SENASTE DAGARNA

I betalt samarbete med Visit Dubai

Första tre dagarna i Dubai gjorde jag ett samarbete. Tänkte sammanfatta våra dagar för er. Dag 1 åkte vi till Dubai Mall för att åka upp på afternoon tea i Burj Khalifa, gick sen och shoppade lite innan vi åt middag bredvid fontänspelen på en resturang som hette Gunaydin som serverade en riktigt god Baklava. En av dom godaste sakerna jag vet.

Dag 2 var det dags för poolhäng på vårt hotell Mandarin Oriental. Jag hängde i skuggan som vanligt och över barnpoolen fanns ett tak. Efter det åkte vi till en grekisk restaurang på stranden, Shimmers. Dom hade SVINgod mat! Jag och Kenza tog en tur på en kanal i en Abra Ride medans barnen sov hos farsorna. På kvällen svirade vi om för asiatisk mat, Netsu, på hotellet. Vilken matfest!!!

Sista dagen började med en gravidmassage på hotellet spa, en lunch på Hola på La Mer och sen avslutade vi kvällen på JBR med mat på Operation Falafel.

Sammanfattningsvis har vi ätit sjukt mycket god mat, haft soliga dagar och hunnit med massor. Efter dessa dagar bytte vi hotell eftersom vi valde att förlänga resan utanför samarbetet för att få lite egen tid. Har massa bilder så uppdaterar er sen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.