GOODBYE MY OLD FRIEND…

Det här inlägget innehåller reklam för min webbshop Bring Sportswear 

  

Förra graviditeten när jag körde på som fan med träning och Bring Sportswear!

Ni är många som undrat vad som ska hända och jag har varit en av er. Jag hade tänkt göra en nysatsning med ett ansiktslyft och köra igång men sen blev jag ju gravid igen och om det var något jag tog med mig från sist så var det att inte ha några stressmoment. Min plan innan L kom var att fortsätta köra på när det gick som allra bäst och verkligen ta det till en ny nivå. Men som ni vet kom hon ju för det första nästan två månader innan mitt schema tillät 😉 och sen så ville jag helt plötsligt lägga all tid jag kunde på att bara få vara mamma och fick helt enkelt prioritera. Det är också därför det har varit så himla svårt för mig att komma fram till vad jag ska göra av allt.

Det är faktiskt lite sentimentalt att skriva detta inlägg för oj vad jag lärt mig mycket av att göra en sån här resa HELT själv! Jag har gått på nitar, gjort succélanseringar, hamnat i rättsliga tvister kring trademark, jag har haft anställda, kontor/showroom, jag har bytt fabriker, jag har fått fel produkter, jag har fått sidan att krascha gång på gång, jag har tagit rekord, jag har firat, jag har gråtit, jag har skrattat, jag har känt mig stolt, jag har kämpat, ja det har verkligen varit en resa. Eftersom jag inte kunnat bestämma mig för vad jag ska göra har jag bara legat lågt men nu är det dags. Det är dags att säga hejdå Bring Sportswear. Jag säger inte att vi aldrig ses igen men vi kommer aldrig ses såhär igen. Jag tänker ta den här mammaledigheten till att klura ut vad jag vill göra när det är dags att komma tillbaka efter åren av att vara mest mamma <3 Det är det som känts rätt i mitt hjärta att vara nu och sen kommer jag vara redo för något stort. TACK BRING SPORTSWEAR för att du varit en del av mitt liv och lärt mig så otroligt mycket, inte hade man kunnat tro att ensamma jag utan någon erfarenhet eller hjälp skulle kunna sälja till hela världen och ha ett rullande företag på det sättet med folk som postat MITT märke överallt. Så stolt och varje gång jag sett någon i mina kläder har jag fått SJUKASTE pirret!

Men… End of an era för den här tiden i alla fall.  Med det sagt så finns det ett lager kvar som redan är producerat och på lagerhyllorna istället för till användning hos någon. Jag har sänkt priserna på allt i hela shoppen och det är priser mellan 49-249:-. Det mesta på inköpspris/under inköpspris dvs rensar bara bort allt inför en nystart i framtiden men också för att det är så dumt att det bara ligger där och väntar på att jag ska bestämma mig om framtiden. NU är det bestämt så välkomna in, hoppas att ni fyndar något och tänker på vår resa när ni drar iväg till gymmet i era kläder. Det var allt från mig. PUSS

HÄR kommer ni till alla produkter innan sidan går i graven.

3 reaktioner på “GOODBYE MY OLD FRIEND…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.