HOME SWEET HOME

Hej fina! Hur mår ni? Tog några bilder hemma häromdagen när solen lyste in. Så harmoniskt att inte se byggställningar längre. Eller det är det på halva burspråket men visade såklart den bra halvan haha 🙂 Man får fokusera på det positiva. Jag är i alla fall helt förälskad i mitt hem och även fast jag är lite på husarrest just nu njuter jag ändå. Längtar tills byggställningarna är borta och det blir lite tyst här i huset. Snart klart!!!

Idag fick jag i alla fall åka in till förlossningen igen. Eller, jag valde att göra det. Jag har haft så mycket molvärk och sammandragningar sista dagarna men tänkt att det får vara. Sen imorse när jag skulle gå på toaletten lossnade typ hela slemproppen hehe. Så ringde in till förlossningen bara för att få råd om det var något spec jag skulle göra, och dom ville att jag skulle komma in så dom kunde kolla status. Slemproppen verkade inte ha ställt till det i alla fall för tappen var stängd MEN hade väldigt mycket sammandragningar/förvärkar eller vad det nu är, och dom kunde se att min livmodertapp blev påverkad uppifrån av det så därför fick jag en spruta i låret som stannade av det. Skönt! Det som är mindre skönt är att jag typ inte känner när jag har såna värkar haha. Såg ju på monitorn när siffrorna steg men det känns bara som att magen är lite hård och den är fan nästan alltid det. Fick i alla fall bli hemskickad sen och skulle komma tillbaka om det blir något nytt. Så nu hoppas jag att inget händer. Tappen hade också blivit en hel del kortare sen senaste mätningen men fortfarande normallång för denna v, dock sa hon att omföderskors tapp kan öppnas istället för att utplånas på samma sätt som förstagångsföderskor så det behöver inte säga så mycket.

Det är så svårt att ställa sig in på något nu, att antingen ska jag tänka att det kan vara på G och ta det på allvar eller tänka att jag faktiskt har 43 dagar kvar till mitt BF vilket är länge och jag borde fokusera på annat. Så är typ mentalt mellan att fortsätta vara gravid som fan eller att jag snart kommer ha ett till barn haha. Ingen aning vad det blir heller, det får bli en överraskning helt enkelt 😉 Håller tummarna varje kväll.

Nu har jag precis ätit glass och ska ta bort mitt smink så att jag snart kan hoppa i säng. Vi hörs imorgon <3

9 reaktioner på “HOME SWEET HOME”

 • Sofia skriver:

  Usch vad tufft med ovissheten 🙁 åh att tvingas vara så still. Jag är gravid v,30 med andra barnet och är väldigt begränsad jag med, men i mitt fall pga foglossning så kan inte röra mig men får så lite skillnad hehe. Tänkte höra om du har nå tips på hur du hanterar att vara så begränsad med en till liten hemma? Går det bra att inte bära eller springa efter Lou? Min tjej är 1,5 år och vill bli buren å springer konstant, så såå svårt att inte ta ut sig. Håller alla tummar att du får vara gravid några veckor till❣️

 • Emma skriver:

  Jag gissar att det blir en liten februaritjej! ?

 • Jennie skriver:

  Fick nyss mitt andra barn och när jag var på en ul-undersökning när det var ca 5-6 veckor kvar till bf så var min livmodertapp nästan helt utplånad och hon sa ”denna bebis kommer absolut komma tidigare, nu får du allt ta det lugnt och vila vila vila” joo tjena! Gick över 6 dagar!

 • anonym skriver:

  En fråga… Visst har du gjort cellprov när du har varit gravid? Min bm frågade mig nu i v. 11 om jag ville ta cellprov, jag sa då att jag vill vänta tills jag är lite närmre mitt ultraljud i v. 13 (för att kunna ha ultraljudet nära om det t.ex. kommer en blödning efter cellprovet, orkar inte oroa mig i två veckor…). Så nu har jag fått en tid i slutet av v. 12. Enligt allt jag hört och läst ska det ju vara riskfritt att ta cellprov trots gravid, men undrar bara hur din upplevelse var? Började du blöda efteråt? Så orolig nu för att det ska hända något på grund av cellprovet, men känner mig också för nojig för att skjuta på det… 🙁 Skulle vara skönt att höra din upplevelse av det, om du vill svara. Vet ju att du också varit orolig under dina graviditeter, så du vet nog hur oron känns…

 • Hanna skriver:

  Supersnygg färgskala och taklampan är 5/5!

 • Lina skriver:

  Vart är det fina matbordet ifrån? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.