WEEKEND READY

Kan man se surare ut? Haha!!! Nu är det i alla fall helg och fan vad härligt! Varit några köttiga dagar här hemma med sjukstuga och VAB. Dvs lite högre tempo än vad jag är van vid med mitt soffliggande. Det har dock gått bra och jag är ju fortfarande gravid så det kanske inte är lika känsligt som man kan tro. FAN vad jag saknar att röra på mig och att träna. Känner bara hur jag förtvinar och undrar hur fan min kropp ska orka med att kånka runt på bebis sen. MEN det löser sig!!!!!

Annars inte mycket nytt på min front. Jag käkade sallad till middag pga tänkte att det är bra med mycket näring nu men sen blev jag så hungrig att jag åt en hamburgare, chili Cheese och mcflurry och nu har jag värmesvallningar och kan typ inte andas pga så fullt i magen haha! Lillan blev helt galen inne också. Hon hade värsta partyt och jag försökte hitta en skön position att sitta i. Har nu gett upp det och ligger ner bara. På tal om McFlurry så har jag börjat få finnar av alla mjölkprodukter dvs glassen. Jag dricker ju inte mjölk och äter väldigt sällan produkter med mjölk så det måste bero på det. Fått världens största vulkan på hakan som jag inte vågar röra. Hoppas den försvinner mirakulöst in igen.

På tal om goda saker. Kommer ni ihåg Brejk som fanns förut? Fan vad jag börjat tänka på den på slutet. Sjukt jobbigt när man älskar saker som försvinner och aldrig mer kommer äta dom. Dillskruvar, ballerina fyllda cookies och cartoonies är några fler saker i listan. Har ni nåt ni älskat som försvunnit?

18 reaktioner på “WEEKEND READY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.