NYA STEKPANNOR

Tjena darlings! Hoppas ni mår bra 🙂 Kolla vad som står på spisen och väntar på bättre tider haha. Vi älskar ju att laga mat och förhoppningen är ju att vi snart ska komma tillbaka till lite rutiner (blivit lite väl mycket hemkört på slutet..) igen snart. Vi har haft riktigt trötta stekpannor som hängt med i väldigt många år så nu bestämde vi att det var dags att byta pga dom gamla är helt paj och börjar bli riktigt svåra att laga mat i hehe. Har gjort så mycket research för ville hitta några som vi kan ha länge och nu beställde vi Scanpans stekpannor. Hoppas dom levererar! Ska inviga idag om jag mår ok.

Annars kom jag hem från barnmorskan för en stund sen och hör och häpna, det var ljust i köket och sovrummet!!!!! Första gången solen lyser in på typ ett år och sataaaaaan vilka smutsiga rutor vi har nu haha. Nemen gud vad fint det blev och vilket härligt ljus! När vi vet att dom är helt klara ska vi boka fönsterputs i hela lägenheten. Kommer bli så sjukt att kunna titta ut. Det är fortfarande massa kvar men nu ser man himlen istället för plank på ena sidan av lägenheten 🙂

Resten av tiden sen vi hördes har jag trott att jag ska föda barn varje dag den här veckan (haha) pga så sjuka förvärkar så jag känner mig lite tömd. Men idag kollade vi och lillan har fortfarande inte fixerat sig så hon dröjer nog ett tag till. Om typ 2 veckor tänkte jag att jag ska börja aktivera mig lite då gör det ju inget om hon kommer, iiiiih!!!!!!!! Livet jag saknar dig men fan vad värt det varit att fortsätta baka bebis. Ska också tillbaka till min barnmorska då och prata om att eventuellt boka in en igångsättning pga jag födde så snabbt sist. Visste inte att det var ett alternativ tills någon av er skrev om det!!! Så tack för den infon som kanske kan lindra min oro att föda hemma 🙂

6 reaktioner på “NYA STEKPANNOR”

 • Linna skriver:

  Hej fina! Scanpan är superbra pannor men se till att inte hetta upp dem för snabbt. Alla pannor med en beläggning tar skada om man använder på för hög värme direkt. Var alltid noga med att diska dem ordentligt. Dem pannorna som håller länge är de utan beläggning, dvs alla i rostfritt stål och gjutjärn

 • Kaiza skriver:

  Jag såg denna och kom direkt att tänka på dig ??

  https://youtu.be/Sg1D_PhJADY

 • Saga skriver:

  Hej, passade på att beställa träningskläder från Bring nu när det var utförsäljning. Är leveransen långsammare nu dock? Hittar ingen info om det men har inte fått mitt paket än.

  • Alexandra Bring skriver:

   Det blev lite högt tryck och vet att leveransfirman legat lite efter, men maila kundtjänst om det inte dyker upp i dagarna. Allt ska vara utskickat! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.