MIN FÖDELSEDAG

Hej fina! Hur mår ni? Jag mår så bra!!!!!! Inatt sov jag en så bra natt att det är sjukt. Vaknade efter att ha sovit 7.5 h i sträck och kände mig pånyttfödd haha. Kan uppdatera er lite sen om sömn och rutiner osv här hemma men först tänkte jag visa några bilder från min födelsedag. Jag hade önskat mig en sak! Det här är en sak jag sett framemot hela graviditeten. Jag hade svårt att äta pizza som gravid för min mage och kropp pallade inte med allt fett och gluten i kombination. MEN nu har jag tagit igen alla förlorade pizzor på en vecka tror jag haha! Hur som ville jag ha varm pizza (dvs inte beställa hem för då är den alltid pissljummen) från Meno Male, deras friterade pizzadeg med Nutella och mitt favoritvin. Min kille åkte och fixade allt, massa snacks och en tårta som vi tyvärr inte orkade efter all pizzadeg haha men fyfan vad gott det var. Tårtan åt vi igår istället. Vi skålade och båda barnen sov och vi hade världens bästa kväll 🙂 <3

Igår var det inte lika festligt för tröttheten kom som ett slag i ansiktet. Antar att det är dom där hormonerna i början som gör en superpigg som sakta lämnat kroppen. Men efter inatt mår jag toppen igen! Så sjukt för hade verkligen glömt HUR trött man är haha. Det är ju helt sjukt att man ändå överlever fast man tror att man ska dö av trötthet. Skönt nu att jag vet att man gör det iaf och att det är en (förhoppningsvis) kort period även fast den kan kännas som en evighet kl 03 😉 Men mer om allt sånt sen. Är det något speciellt ni önskar att läsa här? Har varit sämst på att svara på kommentarer men jag läser varenda en och lovar att bli bättre på att svara direkt. PUSS

14 reaktioner på “MIN FÖDELSEDAG”

 • Frida skriver:

  Hur känns kroppen nu efter graviditeten? 🙂

 • Didi skriver:

  Vad härligt att du mår så bra, att du fått sova så gott och ätit massa smarrigt nu efter graviditeterna. 🙂 Vilken befrielse va, kommer ihåg den känslan.
  Hoppas hela helgen blir riktigt bra.

 • Lovisa skriver:

  Ja allt om rutiner och sömn! Vill även veta vad ni kommer göra annorlunda med andra barnet! Kram

 • Anna skriver:

  Det låter supermysigt? Var är er fina matta ifrån?

 • Anna skriver:

  Och glömde även fråga var den fina vasen är ifrån?
  Ha en fin kväll?

 • Sannah skriver:

  Åh! Skriv gärna lite om rutiner och hur du lyckas få sova 7.5 h i sträck med så liten bebis! 🙂 Grattis i efterskott!

  • Alexandra Bring skriver:

   Svaret är: min kille matade henne, haha! Hon sov alltså inte så många timmar i sträck.

 • Jojjo skriver:

  Ammar du lillan? Hur går d denna gång?

 • Nathalie skriver:

  Åh minns med skräckblandad förtjusning när vi blev tvåbarnsföräldrar. Den ENORMA tröttheten. Vår lillasyster vaknade typ 8 ggr per natt och var ALLTID vaken mellan 3-6 på morgonen. Sen vaknade storebror alltid prick 6 (gör fortfarande iförsig, 4,5 år gammal). Min man har alltid åkt hemifrån 6:00 så första året med två barn var det bara för mig att kliva upp kl 6 med storebror trots att lillasyster hade varit uppe hela natten ? trötthet fick en helt ny innerbörd under den tiden. Dessutom hade storebror slutat sova på dagen (han var 2,5 år när lillan föddes) vilket alltså innebär fullt ös non stop mellan 6-19 på kvällen ? Vill verkligen ha 3 barn men när jag tänker tillbaka på det där första året med bebis plus storebror så undrar jag om jag verkligen orkar en omgång till ?

 • Alice skriver:

  Vart är vinglasen ifrån? Länge letat efter rundade fina vinglas!

 • Alexandra skriver:

  Vart är mjukissetet ifrån? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.