TYSTNAD

Hej fina ni! Kände att jag ville ge förra veckan utrymme för allt det viktiga som sagts, delats, känts etc. Det här postade jag på min Instagram men tänkte att jag skulle dela det här också <3

7 reaktioner på “TYSTNAD”

 • Didi skriver:

  Väldigt viktigt och tack för att du skriver om det.
  Kan inte fatta att det fortfarande är ett problem, att det ens sägs N*gerboll fortfarande och mycket annat som vissa håller fast vid.

  Ha en fin dag

 • Alexandra skriver:

  Hej Alexandra!
  Jag har följt dig i en evighet men aldrig kommenterat?
  I början trodde jag att du var ytlig men du har visat dig vara den mest genuina och godhjärtade tjejen❤Jag har själv en liten son med min irakiska man och jag bävar för vad han eventuellt kommer att få utstå när han blir äldre. Så sjukt att du ska få kommentarer om att du ”förstört” din blodlinje. Hur är man ens funtad om man tänker så!? Ni har fantastiska barn och jag önskar dig allt gott i livet❤Tack för att du står upp för allas lika värde, det är vi vita, priviligierade som kan göra skillnad❤
  Stor kram från en annan Alexandra?

 • Nicole skriver:

  Sjukt fint skrivet av dig och så grymt att du tar upp detta otroligt viktiga ämne. Kärlek till dig och din fina familj <3

 • Karin skriver:

  Så jäkla bra formulerat!
  Visste inte att du hade fått såna kommentarer när L föddes. Fy faan alltså vilka sorgliga små människor det finns.
  Stor kram!

 • Louise skriver:

  Så grymt att du adresserar detta på din plattform. VIKTIGT!

 • Henrik skriver:

  Det är fint skrivet !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.