MIN FÖRSTA VLOGG

Igår kunde jag inte hålla mig längre, utan var tvungen att slänga upp min FÖRSTA VLOGG (för det här försöket haha). Så kul! Fick så magisk feedback och visade även min makeover. Om ni inte kikat så får ni glida in! <3

7 reaktioner på “MIN FÖRSTA VLOGG”

 • Didi skriver:

  ååååå vad snygg du blev i det korta håret

 • Vs skriver:

  Tycker du är super skoj att kolla på, du påminner jätte mycket om din syster när du pratar och hur du utrycker dig och skrattar. Följer er båda, keep up the good work

 • Sofie skriver:

  Jättebra vlogg! Var fixar du naglarna? 🙂

 • Linn skriver:

  Bästa ❤️

 • Karin skriver:

  Så roligt att kika in på bloggen och se massor av nya inlägg??
  Älskade förresten ditt inlägg på insta som trött tvåbarnsmamma? Viktigt att även erkänt snygga tjejer visar upp verkligheten?? You go mama!
  Stor kram från annan trött tvåbarnsmamma

 • Emelie skriver:

  Ditt hår blev såå fint? är lite nyfiken, vad köper du för leksaker till Lou och Tula? Trä eller plast?

 • Lovisa skriver:

  Hej, kul med vloggar! En fråga: minns att du skrev om aktier för ett tag sedan (tydligen längre sedan är jag trodde för nu hittar jag inte inlägget). Tycker själv det är ett intressant ämne och vill gärna börja köpa/sälja och lära mig mer. Vore därför högst uppskattat om du vill ta upp ämnet snart igen, både för att höra hur det går för dig, dina tankar samt andra läsares erfarenheter ☺️ Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.