HELG

Hahaha här kommer några bilder från igår! Har sett ut som sju svåra år hela veckan pga seriöst NOLL tid över. Eller den lilla andningspausen jag fått emellanåt har använts till att andas haha!

Lekte med tjejerna hela dagen och sen gjorde min kille kantarelltoast som vi åt tillsammans med kidsen, sen åt vi middag igen framför idol! Huuuuur bra är idol i år?! Det är ju helt sjukt vad grymma vissa är! Så jävla kul o följa!!

Jag är iaf helt slut på. Två snuviga brudar med dålig sömn och försöka bolla allt. Hoppas ni uppskattar vår podd nästa vecka för ni ska veta hur svårt det är att pussla!!! Men allt går. Det är nog bara att acceptera att det här blir livet i höst/vinter och då får det vara så =) förhoppningsvis är L på förskola nästa v iaf så jag kan kötta jobb! Man får ha lite framförhållning så löser sig det mesta.

Hoppas ni har en härlig helg! Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på. Jag har bara ett mål. Att tvätta håret. På kvällen är jag så jävla trött. Ska unna mig en låååång dusch. Skrubba bort min spraytan, smörja in mig med BUS och föna håret fint. Rimliga mål ändå!!! Sen hoppas jag att vi äter nåt gott ikväll och kanske slinker ner en bulle från Lillebrors.

Trevlig helg på er <3

8 reaktioner på “HELG”

 • Malin Billersjö skriver:

  Du är grym och skitsnygg!! Du har det där perfekta gulliga men ändå snygga utseendet som jag alltid velat ha :). Sen verkar du vara en sån fin mamma, alltid fullt fokus på barnen. Det lyser igenom hur mkt du älskar dina barn. Väldigt fint att se tycker jag. Det är svårt att vara mamma ibland (har själv 3 små) och du är fantastisk. Hoppas du får lite mer tid att andas i helgen!

  • Alexandra Bring skriver:

   Men va, vilken gullig kommentar! Så skulle jag aldrig se mig själv ?❤️ så himla gulligt skrivet alltihop. TACK! Och heja dig med tre. Kan bara tänka mig, herregud!!! PUSS och trevlig helg!

 • Rica Zamanifekri skriver:

  I feel you!
  Har exakt som du två flickor i dina barns åldrar, jösses. Barnen är som Duracell kaniner!
  Ingen vila här inte!!
  Men du är duktig som ändå fixar dig och ser så himla chick och snygg ut!

  Många styrke kramar åt dig och alla småbarns mammor!

 • Sarah skriver:

  Hej fina du! Kan du inte lägga upp recept på kantarelltoasten? Såg så gott ut!

  • Alexandra Bring skriver:

   Det var bara kantareller, lök, lite grönsaksbuljong, grädde och salt & vitpeppar ? samt lite mjöl för att fästa allt!

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Detta är menat som en genuin nyfiken fråga inte något påhopp eller så. Men har märkt att du tar i princip all vab med barnen, tänkte varför du och din kille inte delar upp det då ni båda jobbar?

  • Alexandra Bring skriver:

   Han hjälper till såklart, annars hade jag typ inte kunnat jobba NÅT typ, eller träna! Men jag är ju mammaledig och jobbar bara 25% så jag hinner ju med det mesta på kvällarna och han jobbar hemifrån om jag har nåt viktigt på dagen löser de sig oftast, så vi pusslar ihop det bra men mest naturligt att jag tar mer ansvar dagtid eftersom jag redan är mammaledig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.