SOLEN

Fan vad jag kommer sakna solen!!!!! I lördags var det ju riktigt pangväder så vi packade vagnarna och gick ut en sväng. Kommer sakna dessa dagar när det är helt mörkt i höst/vinter.

Idag är L tillbaka på förskolan efter en vecka hemma. Skulle egentligen spela in Mukbang med Vickan men E’s förskola var stängd så det får bli nästa vecka istället. Nu sitter jag och har svarat på lite mail och försöker komma på något roligt att visa på veckans vlogg! Nu har det gått så många videos att jag måste börja planera lite, haha. Har verkligen bara kört.

Jag vaknade med en lätt migrän som äntligen släppte. Den kom redan inatt. Så jobbigt! Köpte ju en bettskena för typ 5000 spänn som jag använt en gång (hehe) så kanske min kropp berättade att det är dags. Ska börja vänja munnen o ha den inne på kvällarna som jag fick tips om. Det spände så mycket och var så jävla obehagligt??

I veckan har jag fullt schema = KUL efter en vecka hemma. Men idag blev schemat tomt och det var så skönt att få bara vara hemma hela dagen och ta allt i lugn och ro när jag hade så ont i huvudet. Nej, nu ska jag fortsätta fixa lite jobb innan L kommer hem. Hoppas ni har en härlig start på veckan. Ps SESAMOLJA i snabbnudlar är livet. Puss

12 reaktioner på “SOLEN”

 • Jojjo skriver:

  JAAA använd den!! Jobbigt de första dagarna och man dreglar som fan men det är banne mig life changing nu Hatar jag att sova utan den! Så jävla värt!

 • Johanna skriver:

  Ont och konstigt i början, men så värd det. Efter 2 veckor vaknade inte jag med huvudvärk längre och sover lungnare! Heja dig!

 • Lisa skriver:

  Jobbigt och ovant i början med bettskena men så värt det! Jag Kan inte sova utan min nu, har haft den i 2,5 år. Kämpa på, snart vänjer du dig.

 • Wallbergz skriver:

  Åååh längtar tills eran muckbang kommer upp på era kanaler. Det var så roligt att titta på när ni testade nyheter. Chipsen med smör och havssalt ska jag köpa idag när jag kommer iväg. 😀 Helgens väder var kanon. Mysigt att sitta på ute cafe och njuta av kaffe i solen 😀 Kram

 • ADG skriver:

  Fattar 100% för bettskenan. Så jobbigt i början, och jag betalade 7000 sek för min? men min tandläkare sa till mig att om jag lyckades sova med den 2 timmar per natt var det bättre än ingenting alls. Så ja gjorde så i början, gick också tillbaka flera gånger och anpassade skenan lite då det kändes för tight och kunde ej placera tungan på ett lätt sätt. Du har garanti på den så prata med din tandläkare att komma på återbesök!
  Innan jag använde den trodde jag att det var normalt att ha konstant huvudvärk. det har försvunnit helt sen jag använder bettskenan samt att jag inte kan sova utan den längre!
  Lycka till

 • Elina skriver:

  Din Instagram story består endast av en massa samarbeten, du var roligare förr…

 • M skriver:

  Tips är att skölja bettskenan i sjukt varmt vatten innan du stoppar in den i munnen – den anpassar sig mkt bättre och sitter inte lika hårt. Kunde inte använda min förrän jag började med detta, nu är det inga problem längre!

 • Emelie skriver:

  Ja skoja inte ? jag har varit mitt uppe i en flytt i typ 2 veckor och knappt hunnit vara ute alls. Känns som jag redan har missat den fina hösten ?

 • Ella skriver:

  Vilket härligt väder =)

 • Hh skriver:

  Hej!! Vi renoverar köket och jag tycker utanpåliggande sockel är så snyggt. Men har läst att det är oergonomiskt och att många stör sig på att man inte kan kila in fötterna under skåpen för att stå bekvämt. Såg att ni har det och undrar därför hur ni upplever detta?? Kram

 • S.E skriver:

  Så trist att du inte hinner med din blogg längre.
  Är inget fan av Youtube så hängde tyvärr inte med dit ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.