HARMONI

Hej fina! <3 Nytt år och tillbaka till rutinerna. Tycker det är så harmoniskt hemma nu. Vi har haft det så himla underbart under ledigheten. Alla lediga, barnen och bara fokus på att vara i nuet istället för att hela tiden ha någon underliggande stress av saker som måste göras.

MEN nu är det rutiner som gäller. Jag har börjat äta mer regelbundet och komma ut mer, haha. Dvs inte i pulkabacken 😉 Ska även försöka boka in något socialt varje vecka, en liten promenad eller utomhuskäk. Finns ju faktiskt fortfarande bord utomhus vilket är helt fantastisk. Men jag känner verkligen hur mycket jag saknar det i mitt liv sen mååånga månader tillbaka nu. Trött på Corona-skiten men man får helt enkelt hitta en bra harmoni i det 🙂

Ville mest bara kika in och säga hej innan jag kommer tillbaka med vanliga blogginlägg! Välkommen tillbaka till mig!!!

1 reaktion på “HARMONI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.