DIRTY CHAI

Har ni provat dirty chai? Det är verkligen SÅ gott!!!!! Köp chaipulver från espresso house och blanda med mjölk+skummad mjölk och en shot espresso. MUMS! Jag är ju inte världens fan av kaffe men detta är helt magiskt gott. Ni måste testa.

Vi har börjat se en ny serie nu, A discovery of witches. Bland det bästa jag sett. Den är så sjukt bra att jag måste ta mig en kopp på morgonen hehehehe. Men snart är säsong 2 slut och då återgår jag till att försöka lägga mig TIDIGT.

Barnen vaknar vid 7.30 nu så det är verkligen lugnt på morgonen här. Njuter tills solen börjar gå upp tidigare, för då brukar även barnen göra det. Vi har liksom pendlat mellan 06-09 senaste veckorna så det kanske inte är så konstigt att man har svårt att hitta en bra dygnsrytm. Jag vaknar ju liksom aldrig av mig själv oavsett när jag lägger mig. Min kropp skulle nog aldrig sluta sova om barnen sov hela dagen haha. Lilla kroppen är trött efter 3 år av småbarn och två graviditeter =)

Har precis skickat in ett utkast för mitt samarbete med Royaldesign som ska upp på fredag och nu tog jag en liten break i mailen. Är verkligen SÅ taggad på 2021. Det är lyx att få jobba med så härliga varumärken som jag gör <3. Kommer fortsätta jobba med bland annat Gina Tricot, Nelly, Royaldesign och Aimn, och sen har jag även en ny jätterolig partner som ni kommer få se mer av snart! Om ni är taggade på hudvård etc så får ni hålla utkik helt enkelt. Jag har fan aldrig haft sånt glow som jag fått av en produkt som är heeeeelt magisk. KUL! Riktig taggad på jobbåret. Kommer bli lite svettigt första halvan men jag kör väldigt mycket kvällsjobb och effektiviserar min tid på dagen så jag kan vara närvarande övriga tider tills den dagen T börjar förskola och då kommer jag ha några h per dag där jag jobbar helt enkelt. Kommer fortsätta att bara köra deltid på förskolan som vi gjort med L sen hon började vilket jag också är otroligt tacksam för att vi har möjlighet till tack vare mitt jobb. Och utöver det kommer vi såklart fortsätta podda två gånger i veckan (nu har vi kört igång igen!) och nästa vecka är jag tillbaka på youtube. Är det något ni önskar mer av på mina kanaler i år? <3

5 reaktioner på “DIRTY CHAI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.