MÅNDAGMORGON

Imorse gjorde jag äggröra till tjejerna. Brukar växla mellan bananpannkakor, frukostkakor, äggröra och havregrynsgröt. Tycker det är så viktigt att dom äter bra till frukost för på förskolan är T ganska dålig på att äta. Varje morgon när jag går upp med dom, tar vi på kläder och ser Bolibompaklubben medan jag fixar lite frukost sen sitter vi och äter typ 40 minuter haha. Försöker göra klart allt så att vi bara kan göra det i lugn och ro sen. Och vips kollar man klockan och är sen till förskolan som vanligt.

Jag började dagen med ett 30 min styrkepass. Fick tyvärr inte någon energi av det, tvärtom, var SÅ trött och satt på golvet i omklädningsrummet och stirrade in i väggen hehe.

Det är ju kortvecka i veckan men idag ska jag gå genom alla ansökningar till min hjälp jag kommer behöva under våren. Sen ska jag maila några företag gällande renovering av gården. Ska också ut till gården och börja filma (!!!) samt träffa några byggare i veckan. Ska dock ösregna precis den dagen jag ska dit men skönt att det inte är någon snö. Snart kommer gården tillträdas och på dagen kommer den förvandlas till en byggarbetsplats. Vi kommer absolut inte göra någon total renovering av insidan, vill ha kvar det gamla. Men finns en del saker som måste göras ändå.

Hoppas ni får en fin start på veckan 🙂

3 reaktioner på “MÅNDAGMORGON”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.