POOLBESLUT

Bilder från Pinterest

En sak jag alltid drömt om är att ha en egen pool. Det har liksom varit det jag drömt om varje sommar. Och med vår drömgård ska självklart den drömmen förverkligas – också för att barnen ska kunna simma hela sommaren. Det är ett nyp-mig-i-armen ögonblick för mig. Vi får se om vi hinner innan sommaren (ja vi har ändå en bild av det, haha) men oavsett måste vi bestämma vilken typ av pool vi ska ha. Eftersom det är en äng nedanför och gårdsfeeling kanske man inte vill köra klassisk KNALLblå om ni fattar. Läst att mosaik är bättre för att poolen ser mindre smutsig ut och vattnet glittrar finare? Så nu ikväll googlar jag Persia Grey och Persia Sand. Så otroligt svårt att se på bild och tänka sig hur det ska se ut i verkligheten.

Om nån har bra tips välkomnas dom varmt hehe!

1 reaktion på “POOLBESLUT”

  • Rosa skriver:

    Ja vad härligt 🙂 Den översta bilden såg ju superhärlig ut, riktigt krispigt blått ser så rent och fräscht ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.