TILLBAKS IGEN

Vilken start på bloggandet, haha! Men behövde checka ut från allt lite under påsken. Vi har SÅ mycket saker att fixa inför tillträdet och just nu är det poolen som ÄTER upp oss? Snälla kan ni förstå hur många steg det är. Jag ska berätta allt sen hehe. Men jag kan säga en sak om pool 1. FÖR FAN vad dyrt det är och 2. För fan vad många saker som ska klaffa samtidigt????

Idag har jag känt mig som en fabrik och bara gått i ett. Älskar såna dagar dock. Måndagar brukar oftast vara lite mer administrativa men idag har många saker fixats med och samarbeten har spelats in.

Blev så kär i denna klänning på tal om jobb! Den kommer upp på Insta ikväll. Vågar ej skriva vart den kommer från för då måste jag nog reklammarkera detta inlägg också.

Vart är jag mentalt just nu då? Jag inreder hela huset mentalt och samtidigt så försöker jag avlasta min kära man med det jag kan. Han styr det mesta med huset och jag roddar med livet runtom kan man säga. Ganska trötta ögon ovanför.

I veckan ska min grymma vän och frisör Marre göra magi med mitt hår och det är en sån ytlig härlig sak jag längtar tills. Är så trött på det nu och vill bara ha ljust, fräscht LÅNGT hår. Långt blir det inte men ljust iaf!!! Har en riktig mellanlängd nu ni vet när man har beslutsångest. Men ska låta det växa ut lite och sen får jag väl bara klippa av det igen om jag känner för det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.