NYA BIRKENSTOCKS

Jag shoppar väääääldigt sällan, men när jag det börjades prata om dessa var jag tvungen att slå till. När t o m min kära syster köper Birkenstocks vet man att dom kommer sälja slut, haha. Så jag köpte samma dag som henne och gud vad glad jag är. Kanske inte bästa materialet för att hänga på landet men vem fan bryr sig. Jag kommer bo i dessa i sommar!!!!! 🙂 Köpte en storlek större för extra bekvämlighet. Vet inte varför men det kändes mysigare. Vill ha allt storlek större där borta. Stora, stickade tröjor, krispiga skjortor och gummistövlar. Ja ni fattar.

Hur mår ni? Hoppas ni har en bra vecka! Jag ska uppdatera er lite i huset men försöker köra mycket på stories. Har liksom inte riktigt kommit in i bloggandet, utan råkar helt enkelt glömma bort den. Får lägga in det som nån slags rutin!

Nu har jag precis skickat länkar för några samarbeten och ska ta ut Loki innan barnen ska hämtas. Idag är det tisdag och då har vi pysseldag. Barnen brukar spara olika saker t ex glasspinnar och kartonger från veckan så tar vi fram pyssellådan så får dom gå loss på det hur dom vill. Väldigt uppskattat, så tips! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.