TRÄNINGSRUTINER

Det är så trevligt väder just nu. Säger jag och sitter inne och jobbar 🙂 Men imorse gick jag och körde ett pass och då njöts det. SPF50 på i ansiktet och njutet. Njuter lite extra då det kommer regna under en lång period framöver. Snart har jag fryst mitt gymkort så jag maxar dom sista passen innan sommaren. Älskar att det är en stående rutin hos mig just nu. Mår så himla mycket bättre av träning och har hamnat i den fasen när jag får energi av det och inte blir helt slut bara. Skönt att vara förbi den barriären.

På tal om gym är det här (tror jag haha) våra gymväggar som börjar komma upp. En story jag gjorde på ”gymväggen” skrev min man att det inte var det utan tydligen för nåt helt annat haha. Bra koll osv. Men vi ska ha ett basgym med det man verkligen behöver så vi kan hålla igång när vi är där också. Så jävla trevligt!!! Vi har iaf satt upp väggar för att vi ska kunna isolera det och även kunna hänga där när det är lite kallare ute =) Vi ska lägga in riktigt gymgolv, ha en cablecross, en stång och lite vikter. Perfekt!

Nu börjar jag bli riktigt sugen på att åka ut. Det ska bli så mysigt att få boa in oss och varje ledig minut går till att kolla inredning. Jag har 100% redan beställt frukostbrickor men inga sängar. Haha! Jag i ett nötskal.

1 reaktion på “TRÄNINGSRUTINER”

  • Karin. skriver:

    Älskar att du börjat blogga igen! Hoppas att du kommer att fortsätta. Så kul att läsa om ert nya andra hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.