FREDAGSMYS

Fredag = barnen bestämmer middag och dom ville göra egen pizza så det blev så! Älskar fredagar och att ha fredagsmys <3 Det är så mycket barndomsminnen som kommer fram. Den bästa stunden med familjen!

Jag kände mig lite halvers så bestämde mig för att boosta systemet lite med den absolut godaste sashimin jag vet, från Broms. Det är min go-to lyx om jag ska unna mig nåt riktigt gott i matväg. Så så så god.

Köpte också dom godaste oliverna som existerar (?) och cornichons som jag sen dippade i smetana och honung. Så gott fredagsmys! Vi brukar oftast gå förbi Lillebrors bageri på fredagar men det här var inte helt fel heller.

Nu är det lördag och så härligt <3 Inte jättelänge kvar nu tills vi flyttar ut på landet och sommarlovet börjar. Idag kommer även min man hem som jag längtat efter massor. Lyckan! Det blir en intensiv månad men det är bara för att vi bäddar för en magisk sommar. Jag känner mig i zen och är så himla tacksam för sommaren som ska komma. Det känns pirrigt och magiskt. På något sätt känner jag mig så fri? Vi kommer verkligen kunna styra vår sommar precis som vi vill och ha vårt ställe. Det är så viktigt för mig som har ett stort behov av att vara hemma (ni ba jo tack haha). Det ska inte vara ett landställe, det ska vara vårt andra hem. Det ska kännas lika hemma som vår lägenhet är målet. Men det är en bit kvar tills vi når det, och jag njuter så av resan!

1 reaktion på “FREDAGSMYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.