DET HÄR MED FÄRG..

Idag gick jag förbi en färgbutik och köpte hem prover för köket. Min kära man sa att köket snart kommer vara monterat, kanske redan idag, så jag fick lite stress haha. Resten av huset målar vi eftersom men just köket är rätt skönt att fixa pga vi beställde köket (älskar att jag skriver vi men det var 100% inte jag) i diverse färgplock för att få ihop ett kök snabbt. Jag tänker nån mörkare grön för kök + en ljusare version på övriga väggar. Ska visa sen såklart. MEN…. tog med mig arken hem och se här.

Skillnaden på färg i olika ljus! Jag älskar ju vår väggfärg i vardagsrummet så den är en bra referens till allt i gröna toner. Vill dock inte ha det så ljust som den men kul att jämföra. Anledningen varför man ALLTID ska provmåla. Ska skicka med färgerna med min kära man men har redan planer för dom färgerna som inte ska användas i köket som vi får prova.

Idag anlände även spisen :’)))))) den finaste spisen jag sett. Drömspisen som funnits sparad en evighet. Ska visa allt sen är så pirrig på hur det ska bli. Det är med dubbla ugnar och en stor jävla häll. Hoppas vårt kök kommer kännas socialt och att det kommer gå att vara flera som lagar mat samtidigt. Det är ändå målbilden med ett landställe. Vi kommer även bygga ett utekök tids nog och det är självklart också redan planerat, haha. Har jag sagt att vi planerat landställe aktivt i typ 3 år…….. även flyttat in och gjort planer mentalt på typ 372828 andra ställen.

2 reaktioner på “DET HÄR MED FÄRG..”

  • Patricia skriver:

    Jag ÄLSKAR att följa era resa på erat landställe! Det är så mysigt och inspirerande att få se eran dröm komma i uppfyllelse och sjukt roligt att få se eran renovering med före och efterbilder 😀 Kram

    Så kul att du har börjat blogga igen! Saknar tiden då alla bloggade och inte bara var på instagram.

  • Maria skriver:

    Hej,
    Er vardagsrumsfärg (1002-y) är så fin! Vad har ni för färgkod på lister och tak i vardagsrummet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.