POOLING THROUGH MY PHONE

Hej darlings! Såhär nice hade jag det en stund igår =) Så skönt att kunna njuta lite av solen också när jag är här! Laddar upp med D-vitamin innan jag ska åka hem haha. Har faktiskt ingen resa alls inplanerad när jag kommer hem utan bara massa kontorsjobb. Tar dock med mig Loki upp till Umeå i november, ska bli kul! Vill visa honom norrländska skogen 😉
Har inte varit uppe på 2 år så det blir spännande att komma ”hem” igen. Det har öppnat massa restauranger som verkar asnice så det blir kul att testa. Får se vilka jag får med mig upp i bilen, japp, jag ska KÖRA i 7 h haha! Men jag körde från San Diego till LA med sex filer så jag tror att jag kan överleva raksträckan mot Norrland. Nu ska jag dricka kaffe och försöka vakna till liv här.

Hi darlings! This is how nice my day was yesterday =) I love to be able to enjoy a bit of sun also when I’m here! Getting loaded with vitamin D before I go home haha. Actually I have no trip planned at all when I get home but just lots of office job. However, me and Loki will go to Umeå in November,  that will be fun! To show him my northern woods 😉
I have not been there for 2 years so it will be exciting to come ”home” again. They’ve opened a bunch of restaurants that seem nice so it will be fun to try. I’ll see who I get with me in the car, yep, I’ll drive for 7 hours, ha ha! But I drove from San Diego to LA with six lanes, so I think I can survive a straight way toward the North. Now I will drink coffee and try to come back to life here.

10 reaktioner på “POOLING THROUGH MY PHONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR