BÄSTA MAGÖVNINGEN/BEST ABS EXERCISE

basta-magovningen-3 basta-magovningen-4

Här kommer världens bästa magövning! Har visat den förut men den är verkligen bra att bli påmind om =) Får alltid en skön träningsvärk av denna. Den lilla krummande rörelsen är hur man tränar upp magmusklerna bäst. Att t ex lyfta ben och såna övningar är mer fokus på höftböjarna och det brukar redan vara rätt spänt där,  i alla fall för mig så jag försöker att koppla bort det så mycket som möjligt!

Dom här dagarna mellan jul och nyår är som en lång helg för mig, ingen som hör av sig och jag andas haha! Sover jättelänge på morgonen och spelar tv-spel på kvällarna typ. Jag njuter av att göra inget =) Vill bara vara hemma och vila. Bästa som finns på vintern! Man blir lite seg i skallen på ett skönt sätt. Snart tillbaka till workmode så man njuuuuter. Nu  ska jag ta tag i dagen. Puss och kram!

English: Here comes the world’s best abs exercise! I’ve showed it before, but it’s really good to be reminded of =) I always gets a nice muscle soreness after this one. The small movement on the pic is how to train the abdominal muscles best. For example, lifting the leg and such exercises are more focused on the hip flexors and it tends to be already tense right there, at least for me, so I try to disconnect it as much as possible!

These days between Christmas and New Year is like a long weekend for me, no one tries to reach me and I breathe haha! Sleep for ages in the morning and play video games in the evenings. I’m enjoying doing nothing =) I just want to stay home and rest. Best thing to do in the winter! It gets a little slow in the head in a nice way. I’ll soon be back to work mode, so I enjoy this. Now I will do something of the day. Kiss and hug!

6 reaktioner på “BÄSTA MAGÖVNINGEN/BEST ABS EXERCISE”

 • Sandra skriver:

  Hej Alexandra!

  Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

 • Oskar skriver:

  Tjena! sökte på flashback på dig och höll fan på spy rakt ut, bland de äckligaste jag läst folk skriva om någon, därför vill jag bara ge dig en stor komplimang såhär i slutet på 2016! du är jättefin och jätteduktig i allt du gör, kämpa på och bry dig inte om haters!

  HJÄRTA

 • Amanda skriver:

  Hej!

  Älskar denna övningen!!
  Kanske du kan hjälpa mig med en fundering..
  Jag är gravid och har fått råd att undvika sit up’s, men kan jag göra denna övning utan att skada mig själv och bäbis?? Tack för svar! /träningstokig, men preggo tjej

 • annimarian skriver:

  That is a super good and simple exercise! 🙂

  http://www.annimarian.com/my-travel-gym

 • Linnéa skriver:

  Jag har sett att du har de där Nike-skorna på flera bilder och måste ju fråga vilken modell det är? De ser så…perfekta ut 🙂 så vad heter modellen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR