26. VÅRA BREAK-UPS

Två systrar en podd – Avsnitt 26

Igår = söndag = ny podd! I veckans avsnitt pratar vi om tv-program vi medverkat i som ger oss ångest, om break-ups, om otrygghet jag fick gå genom innan jag hittade min drömkille. Har inte förut berättat så mycket om vad som hänt i mina tidigare förhållanden, men jag hoppas att det jag säger kan hjälpa några och kanske kan någon finna lite hopp i att man faktiskt kan leva med någon utan att ha en klump i magen. Det var inget jag trodde skulle hända mig i alla fall. Podden är verkligen ett forum utan filter, det är lite läskigt ibland men det känns också lite befriande på något sätt?

Hoppas ni gillar! Puss

1 reaktion på “26. VÅRA BREAK-UPS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR