FÖRE/EFTER – stora badrummet

Eftersom vi ändrat planlösningen och gjort ett större badrum så kör jag alla bilder på hur det såg ut innan i en klump. I det ”stora” badrummet fanns tidigare ingen toalett men eftersom vår förening gjort stambyte hade vi turen (!!) att få en bredare stam som gjorde att vi kunde ha en toalett här. Det har varit SÅ mycket oklarheter som gjort att vi inte vetat hur vi ska göra, men tillslut föll allt på plats och vi fick allt precis som vi ville. Vi rev ut hela badrummet när dom bytte stam och vi flyttade ingången till köket för att få ett större badrum. Vi sänkte även golvet som var väldigt upphöjt och la in spots.

Because we changed the layout and made a bigger bathroom, I show all the pictures of what it looked like in a lump. In the ”big” bathroom there was previously no toilet but because our house made a change of pipes we had the luck (!!) to have a bigger pipe that allowed us to have a toilet here. There have been so many ideas that made us not know how to do, but closing fell everything in place and we got everything just as we wanted. We pulled out the entire bathroom when they changed the pipes and we moved the entrance to the kitchen to get a bigger bathroom. We also lowered the floor which was very elevated and had spots installed.

Såhär ser det ut när man kommer in i badrummet nu. Jag hade en tydlig bild av hur det exakt skulle se ut, och jag fick med min kille på det.

This is how it looks when you enter the bathroom now. I had a clear picture of how it would look exactly, and I got my guy on it.

Vi har inte riktigt fått till detaljerna än (typ som den tomma krukan, haha) men grunden är klar. Vi väntar bara på att elektrikern ska komma och koppla in lampan i spegeln. Vi valde att sätta en spegel hela vägen upp.

We have not really gotten the details yet (kind of like the empty pot, haha) but the foundation is ready. We just wait for the electrician to come in and connect the lamp in the mirror. We chose to put a mirror all the way up.

Vägghängd toalett som i det andra badrummet. Dom ser nästan identiska ut, vi gjorde så för att det ska kännas enhetligt.

Wall-mounted toilet as in the other bathroom. They look almost identical, we did so it would feel united.

Eftersom duschen är så stor valde vi att hänga handdukarna inne i duschen istället. Vi satte även två bänkar där inne eftersom en (hihi) älskar att sitta och duscha. Vi har en väggdusch och en takdusch.

Because the shower is so big we chose to hang the towels inside the shower instead. We also put two benches in there because one (hihi) loves to sit and shower. We have a wall shower and a roof shower.

Är SÅ nöjd med glasdörrarna. Tycker det blev så sjukt fint. Det var inte det lättaste att få till alla detaljer men tillslut med rätt personer så funkar allt! Ska skriva mer om glasdörrarna i ett separat inlägg.

Det var sjukt svårt att fota badrummet och belysningen blev lite som den blev, men jag hoppas ni gillar det ändå!

Is SO happy with the glass doors. Thinks it got so badly fine. It was not easy to get to all the details but working with the right people so everything works! Will write more about the glass doors in a separate post.

It was difficult to shoot the bathroom and the lighting became a bit like it became, but I hope you like it anyway!

18 reaktioner på “FÖRE/EFTER – stora badrummet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR