GLASNUDELSALLAD MED JORDNÖTSSÅS

Har ni ätit knivsöder på Mahalo? Om inte – gör det! ELLER… gör denna magiska sallad hemma. Bilderna blev tyvärr sådär pga vi äter middag orimligt sent men trust me: det är så gott!

Jag hade:

Jordnötssås (ta ca 2 dl jordnötter, 2 dl kokosmjölk, lite sweet chili och mixa, OBS mixa inte för hårt för man vill ha det crunchy)

Marinerad broccoli (skär broccoli i mindre bitar, lägg i marinad med lime, sesamolja och chili flakes)

Glasnudlar (koka enl anvisning och spola av med kallt vatten)

Koriandersås (1 kruka finhackad koriander, 3 msk soja, 2 msk olivolja, 2 msk fish sauce, 2 msk sesamolja, och en skvätt vatten) OBS smaka av, jag körde på feeling men ungefär enl detta

Mango

Avokado

Syrad rödkål

Det var några moment men allt blev så himla gott. Jag gjorde broccoli först så den fick stå ett tag, den mjuknar av att få marineras 🙂 Sen la jag glasnudlar underst och toppade salladen efter allt annat med jornötssåsen sen hällde jag över koriandersåsen så allt fick den goda asiatiska smaken.

2 reaktioner på “GLASNUDELSALLAD MED JORDNÖTSSÅS”

  • Anna skriver:

    Detta ska provas ? har en fråga angående nåt helt annat, nämligen er golvlampa i vardagsrummet med tre ”huvuden”, var kommer den ifrån? Tack på förhand och tack för alla diner kanaler, er podd är min stora favvo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.