DRESSED UP

Tjena babes! Tänkte att jag skulle passa på att posta lite bilder nu när jag postade den här looken på Instagram för ett samarbete. Hur fint? 🙂 Hade beslutsångest om jag skulle ha solisar eller inte, och väska eller inte haha. Tycker alltid det är så sjukt stelt att bli fotad. Spegelbilder for life. Min syrra hjälpte mig dock och hon fattar vad man ska tänka på så det blir typ alltid bra, bästtttt.  Innan var vi på lunch med Sanne. Bästa hänget!

I helgen är jag inte lika fräsch! Sa till min kille att jag inte kommer göra nåt i helgen, och om han vill göra något själv så är det bara att köra. Min kropp är helt över efter den här veckan och jag kände att jag bara behövde vila så då tar jag det på allvar och intar soffläge. Hade så otroligt mycket molvärk och sammandragningar igår och det blev inte bättre av att det var dagen L föddes, ganska orolig haha. Satte mig på min mobil av misstag och den var varm, så trodde jag för en millisekund att mitt vatten hade gått… Ja ni hör ju nivån. Men idag efter 9 h sömn och att min kille fått göra allt känns det lite bättre! Hoppas att magen lugnar sig lite.

Sorry om jag är tråkigast i världen just nu i alla fall. Har inte så jättemycket att uppdatera om eftersom jag bara ligger här haha. Förhoppningsvis blir det lite bättre till veckan! <3 Önskar er en fin helg!

2 reaktioner på “DRESSED UP”

  • Helena skriver:

    Kämpa på Alex! Varje dag som lillan stannar där inne är bra ❤️ Ha en fin helg!

  • J skriver:

    Så spännande! Hoppas du får gå längre den här gången, så värdelöst att ligga på sjukhus när man har en liten viktig människa hemma som väntar❤️
    Vad är planen för Lou när det är skarpt läge? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.