MOBILE PICS

Classic gym pic! Haha! Best feeling ever when you’re done 😉

Post workout meal at TOAST! I am obsessed with Eggs Benedict without ham. Yummy..

Bästa som finns är fan mat kombinerat med träning. Är så glad att jag hittat balans och kärlek mellan dom båda. Det är inte lätt alltså! Känner att jag har en väldigt mycket mer avslappnad inställning till båda och det är väldigt befriande. Jag har alltid strävat efter balans och har uppnått det på olika sätt. Det sättet jag lever på nu passar verkligen in i resten av mitt liv och jag känner mig lycklig i det 🙂

Eftersom jag är en ”profil” har det lätt blivit att jag satt lite väl mycket press på mig när det kommer till vad jag visar, hur mycket jag tränar osv men jag har fått så himla bra stöd och backning från er så jag känner mig väldigt lugn. Jag är jätteglad, har verkligen världens finaste människor som följer mig <3 Ville bara säga det. Även fast jag är trygg i mig själv så är det ändå sociala medier väldigt baserat på vad ni tycker, vad jag väljer att visa och skriva om eftersom att jag är beroende av att människor följer mig. Så tack för att ni är bäst. Hoppas att ni haft en fin tisdag.

Best thing is for sure food combined with exercising. I’m so happy that I found the balance and the love between them both. It is not that easy! I do have a lot more relaxed approach to both and it’s very nice. I have always strived for balance and reached it in different ways. The way I live now really fit in to the rest of my life and I feel happy in it 🙂

Since I am a ”profile” I sometimes put a little too much pressure on me when it comes to what I show and how much I workout, etc. but I have been getting such a good support from you so I feel very calm about it. I am very happy, I got the world’s best people that follows me <3 I hope you had a nice Tuesday.

10 reaktioner på “MOBILE PICS”

 • Så härligt att höra att du känner dig tryggare i tillvaron och hittat balans! 🙂

 • fia skriver:

  Vill börja med att säga tack, för att du är du, och en bra förebild! Jag undrar vad som hänt med Ako? Är ni inte tillsammans längre? Eller skriver du bara inte om er så mycket längre? Kram hoppas du mår bra.

 • Ea skriver:

  Vore jätte intressant om du velat berätta lite mer hur du hittat balansen mellan mat och träning. När man väl är i den sociala medie-hetsen kring träning kan det vara svårt att skära ned och egentligen lyssna på sin kropp. Hur tänker du mentalt för att må bättre och acceptera kroppsliga förändringar? Vad har gjort att du accepterat att förändra och velat gå upp en aning i vikt? Tycker du ser ut att må jätte bra och din figur nu klär dig super fint, ser sund o stark ut! 🙂 Tack för du delar med dig! Kram

 • Linnea skriver:

  Wow! Du har alltid haft snygg kropp men de kg du lagt på dig klär dig verkligen 🙂

 • Jennie skriver:

  Helvete va snygg du är i kroppen, exakt lika snygg som du va innan!! Vad gör några kilo upp eller ner? ?

 • Nicole skriver:

  Ville bara kommentera detta med att säga att det självklart är roligt att läsa om din träning, du är en stor inspiration, men det är inte anledningen till att jag följer dig! Din blogg har blivit mycket roligare att besöka när du skriver om mer personliga saker utöver träningen, särskilt dina resor och outfits m.m. Så onödigt med press kring att skriva om enbart träning för jag tycker din blogg har blivit mycket bättre och roligare att följa nu på senare tid! 🙂

 • Valeria skriver:

  Hi Alexandra!
  I would like to thank you once more for the great inspiration you give me everytime! It sounds like i’m obsessed with you and I’d like to apologize for this but the truth is that it’s hard to be balanced with food and exercises and in the past year,when I discovered instagram first and then your account I started training with the only purpose of gaining a perfect booty for my boyfriend (he always encouraged me to pursue a healthy lifestyle not because of my appearance but for wellbeing first!). I had a really hard time finding a good balance even ’cause I can’t afford a gym membership so I have to do everything from home and avoid some exercises due to knee problems. I have to say that swwing you at the top of your health and fitness journey makes me feel I can find a balance in training too without makin it become a nightmare to be afraid of when I open my eyes at morning! And now I’m embracing my curves a lil bit more. I always had my mom telling me to lose weight cause I was very thin in my teens but body changes and now I’m learning to feel free almost because of you and the new way you approach to exercising and eating without makin them the most terrifying obsession! THANK YOU FROM THE DEEP OF MY HEART! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.