FALLING FOR FALL

Här kommer några mobilbilder från en promenad jag och Loki tog i Hagaparken. Bor typ bredvid Hagaparken så är där flera gånger i veckan. Hittat en perfekt stig in i skogen där jag kan gå med Loki lös och leka kurragömma 🙂 Promenader har verkligen blivit en stor del av mitt aktiva liv. När jag var yngre fattade jag inte grejen, men nu finns det inget jag njuter mer av än att gå en lång promenad på natten med musik eller med Loki i nån skog. Synd bara att man ska behöva gå och vara rädd pga att man är tjej. Går alltid med någon typ av skydd eller nycklarna i handen..

Jaja, sitter på kontoret och dricker kaffe 🙂 Väldigt svårt att komma upp imorse haha, men ska fixa lite grejer här innan jag går hem och jobbar därifrån. Myror i benen av att sitta fast på samma ställe 😉 Ska gå genom nya samples för nästa år som jag ligger lite efter med efter alla resor.. Har en del ärenden jag skulle behöva bocka av också. Fast det regnar och är mörkt njuter jag verkligen av att vara hemma nu till alla mina rutiner. Åh, bästa liiiiiivet. Vi hörs senare hjärtan.

Here’s some mobile pics from a walk me and Loki took the Haga Park. My house is next to Haga Park so we are there several times a week. Found a perfect trail into the woods where I can go with Loki unleashed and play hide and seek 🙂 Walking has really become a big part of my active life. When I was younger I did not get it, but now there is nothing I enjoy more than going for a long walk at night with music, or with Loki in the forest. Too bad you have to go and be scared because you’re a girl.  I always go with any type of protection or the keys in the hand..

Well, I am at the office and drinking coffee 🙂 It vas very difficult to get up this morning haha, but I will fix some stuff here before I go home and work from there. Antsy of being stuck in the same place;) I will go through new samples for next year later today, I’m a bit behind on that part after all the trips.. Even though its raining and is dark I really enjoy to be at home now to all my routines. Life is goooooooood. Laters babes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.